Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarország lehetne nagyon...

Magyarország lehetne nagyon fejlett ország annak ellenére, hogy nincs tengerpartja?

Figyelt kérdés
mert pl.a technika tanárunk (aki hungarista:)) mindig azzal jön, h például az Alföld Európa egyik legkedvezőbben fekvő alföldje, meg vmi energiafüvet lehetne ott termeszteni vagy nem tudom...
2009. aug. 22. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egyáltalán nem függ össze a tengerpart és a fejlettség, de min1...
2009. aug. 22. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:

hát sztem meg de...

turizmus, kereskedelem... ez azért fontos tényező

2009. aug. 22. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
A turizmus nem a tengerpartról szól. Pl. Pécsett sincsen se balaton, se tengerpart de mégis szívesen megyek oda kirándulni vagy lazítani egy hétvégére és jól érzem magam a tengerpart nélkül is. Namíbiának vagy Nigériának is van tengerpartja, és mégsem annyira fejlett ország mint pl. Japán. Nem sok köze van hozzá de jahj hány éves vagy? 14?
2009. aug. 22. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
igen annyi...
2009. aug. 22. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Lehetne! Ha törődnének vele,és nem csak a pénzt halytanák,és normálisan dolgoznának az emberek,és lennének gyárak! stb.

14/L ;)

2009. aug. 22. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Jó bunkó vagy 14 évesen....hogy lehetsz ennyire sötét?-.-

A tengerpart nem befolyásolja h egy ország fejlett legyen....úristen!!!

én is 14 éves vagyok lány, de azért ezt még én is tudom....

2009. aug. 23. 20:56
 7/7 anonim válasza:
Sajnos a téma eléggé kétélű. Az energianövényekkel egy a gond. Abból nem lehet táplálni egy ország lakosságát, és állatait. Lásd. a kukoricát, amit biodízelnek termesztenek. ...stb.
2014. okt. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!