Magyarország lehetne nagyon fejlett ország annak ellenére, hogy nincs tengerpartja?
Figyelt kérdés
mert pl.a technika tanárunk (aki hungarista:)) mindig azzal jön, h például az Alföld Európa egyik legkedvezőbben fekvő alföldje, meg vmi energiafüvet lehetne ott termeszteni vagy nem tudom...2009. aug. 22. 18:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem függ össze a tengerpart és a fejlettség, de min1...
2/7 A kérdező kommentje:
hát sztem meg de...
turizmus, kereskedelem... ez azért fontos tényező
2009. aug. 22. 18:57
3/7 anonim válasza:
A turizmus nem a tengerpartról szól. Pl. Pécsett sincsen se balaton, se tengerpart de mégis szívesen megyek oda kirándulni vagy lazítani egy hétvégére és jól érzem magam a tengerpart nélkül is. Namíbiának vagy Nigériának is van tengerpartja, és mégsem annyira fejlett ország mint pl. Japán. Nem sok köze van hozzá de jahj hány éves vagy? 14?
4/7 A kérdező kommentje:
igen annyi...
2009. aug. 22. 19:21
5/7 anonim válasza:
Lehetne! Ha törődnének vele,és nem csak a pénzt halytanák,és normálisan dolgoznának az emberek,és lennének gyárak! stb.
14/L ;)
6/7 anonim válasza:
Jó bunkó vagy 14 évesen....hogy lehetsz ennyire sötét?-.-
A tengerpart nem befolyásolja h egy ország fejlett legyen....úristen!!!
én is 14 éves vagyok lány, de azért ezt még én is tudom....
7/7 anonim válasza:
Sajnos a téma eléggé kétélű. Az energianövényekkel egy a gond. Abból nem lehet táplálni egy ország lakosságát, és állatait. Lásd. a kukoricát, amit biodízelnek termesztenek. ...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!