Szerintetek jo ha 1 kismellü csaj szivacsos melltartot hord, hogy legyen valami ott s ne legyen lapos teljesen? Vagy ciki, mert ugy ismerik meg és ha lekerül, csalodás ér?
Ezzel az edzés dologgal csak a mellizmodat erősíted. A mell, amit köznyelvben nőknél mellnek nevezünk az a zsírszövet ami a mellizmod felett van. Az nem fog nőni, attól hogy kigyúrod a mellizmokat alatt. Max nem fog lógni, merte elég erős lesz a mellizmod, hogy tartsa a zsírszövetet. Megnőni attól fog, ha hízol pár kg-ot. De hiába mondják, hogy ha valaki fogy a melléből megy le először, ez visszafelé valahogy nem szokott összejönni, szal ha hízni akarsz direkt tuti nem a melleden fog először meglátszani. Szívás, de ez van.
Egyébként biztos nincs semmi baja a ciciddel, csak te vagy túl kritikus önmagadhoz. Nekem 75C-s a melltartóm, szóval nyilván csak elképzelni tudom milyen ha kicsi melled van, de rávilágítanék, hogy nagy se jó. Sztem mindkettőnek van előnye és hátránya is. pl a te kis melleid nem fognak lógni, legalábbis nem mostanában, míg az enyémek hát ne szépítsük már most is van egy esésük, persze melltartóban szépek,d e ha leveszem akkor picit lógnak. Aztán ott van a futás, hát az nem kellemes az én méreteimmel, ahogy futok ugrál és mintha rángatná a mellkasomat minden egyes lépésnél, persze sportmelltartó enyhíti, de abban is érezni lehet. Vagy az alvás, jesszus mikor elkezdett nőni nem tudtam hason aludni és még most is csak úgy megy ha a bordáim alá teszem az alkarom, különben fáj, ahogy ránehezek. Menzesz előtt mindig megkeményedik és fáj ha hozzáérek, minden lépésnél ahogy reng egyet valamerre majd belehalok, pedig elég szoros melltartókat hordok olyankor direkt emiatt. Ruhavásárlásnál, pedig, ha blúzt veszek mindig át kell alakíttatnom, mert derékban meg úgy mindenhol a 36-os mintha rámöntötték volna, de a gombok annyira feszülnek mellben, hogy muszáj 38-ast vennem, az meg már lebeg körülöttem, szal be kell karcsúsíttatni a varrónővel.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nehogy azt hidd, hogy a nagy mell jó, ráadásul az enyém még annyira nem is nagy, van ennél sokkal nagyobb is. Oké, hogy a pasik egy része ezt a méretet preferálja, de a mindennapi életben sokkal praktikusabb és kevésbé zavaró a te méreted.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!