Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire szoktatok gondolni...

Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?

Figyelt kérdés
Ami el is altat. Én konkrétan telefonszámokra. Nagyon könnyen megjegyzek telefonszámokat, és gondolatban el szoktam velük játszani, illetve felsorolom magamban kinek milyen számai vannak, ismerősök, család számai. Erre mindig elalszom.
2011. júl. 11. 23:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

szerelmemre

kispárnát átölelve rá gondolok

2011. júl. 12. 01:14
 22/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:32

még mindig adom... azonban mindennapos gondjaim vannak, és hát igen, a stressz... néha órákig nem alszom el.. :)

2011. júl. 12. 01:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Én bárányokra.

Szép, vörös bárányokra.

2011. júl. 12. 02:25
 24/30 anonim ***** válasza:
A szerelmemre :) Arról fantáziálok, hogy összejövünk, együtt vagyunk és ez megnyugtat.
2011. júl. 12. 02:38
 25/30 anonim válasza:
Változó dolgokra. Szerelemre, barátságra, filmtervekre, vagy arra h mihez is kezdjek az életemmel.
2011. júl. 12. 03:00
 26/30 anonim ***** válasza:
01:16 Igen, én is így vagyok vele. :D Ha nem kényszerítem magam arra, hogy valami szebbre gondoljak, akkor ilyen hülyeségeken jár az agyam egész este. :D
2011. júl. 12. 03:00
 27/30 ava87 ***** válasza:
Én elképzelek valami sztorit. És van az a pont, amikor már nem kell nekem irányítani, hanem úgy történik magától a dolog, na az az a pont, amikor már tudom, hogy most alszom el éppen :)
2011. júl. 12. 04:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok az az igazán fáradt akkor mindig horrorfilmek jutnak eszembe, vagy egy nagyon durva és felzaklató családi veszekedés. Nem tudom miért mindig ilyenkor törnek rám ezek és ilyenkor az a maradék álom is kimegy a szememből. Igyekszem elterelni a gondolataimat, ilyenkor főleg a kisfiamra gondolok, megtervezem a másnapi programokat néha még azt is, hogy milyen lesz mikor felnő (: Vagy a kutyusaimra akiket rég nem láttam, hogy vajon mi lehet velük + régi szép emlékek. Esetleg ha nagyon nem megy akkor felhívom a férjem ( éjszaka dolgozik) és a hangja nagyon megnyugtat.
2011. júl. 12. 09:11
 29/30 anonim ***** válasza:
Beállítom időzítővel a tévét és valamilyen dokucsatornán hagyom. A narrátor annyira andalítóan, néha egysíkú hanglejtéssel beszél, hogy a második mondatnál már mélykómában vagyok "Az oroszlánok vadászni indulnak, körbe járják a területüket, amikor megpillantanak egy zebrát, ami...ZZZZzzzZZZZ" Kb ennyi :)
2011. júl. 12. 09:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Általában mindenről szoktam gondolkodni, álmodozni olyankor, az aznap történtekről, van, h annyira fáradt vaok h elalszom 1ből. Előfordult már az is, annyira fáj az állástól a lábam, h nm tudtam elaludni pl. boltban v. mikor gyárban melóztam 12órát.
2011. júl. 12. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!