Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?
Én arra hogy ne gondoljak semmire:)
De tényleg.Mert annyira tudok töprengeni,hogy ha nem figyelek arra hogy kikapcsoljam az agyam akkor órákat fel vagyok és csak jár az agyam.
Változó.
Ha nem tudok elaludni, mert nagyon pörög az agyam, munka miatt, vagy mert valami aggaszt, akkor azt mondogatom magamban, hogy "Ne gondolj semmire, ne gondolj semmire...".
Paradox, mert így arra gondolok, hogy "Ne gondolj semmire" :) viszont a monotonitása elaltat.
Ez vicces :D Én soha nem tudom megjegyezni a telefonszámokat.
Amúgy én mindenről szoktam gondolkodni olyankor, az aznap történtekről, néha meg kitalálok egy történetet és azon tudok gondolkodni órákig, úgy hogy nem is alszom el :D Na ez elég fura volt, ne nézzetek hülyének :D Meg néha van olyan is hogy valamilyen zenére gondolok :D
Amúgy nekem úgy van hogy amikor már megunom hogy ilyenekre gondolok akkor egyszerűen csak abbahagyom a gondolkodást és elalszok egyből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!