Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?
Senki nem írta még, hogy nyálas hülyeségekre? :D
Például hogy éppen ott fekszik mellettem XY, és átkarol, és aawwwhhh. :DDD
amúgy 18L :D
Hát én mostanában leginkább exemre, és mivel nagyon sok olyan pillanat volt, amikor tényleg lehetett volna valami köztünk, elgondolkodom mindig, hogy "mi lett volna, ha..." ez és az történik, meg ilyenek ^^
Mamámra is szoktam gondolni, aki meghalt, hogy miért halt meg, miért történt így :)
De van olyan is, amikor össze-vissza gondolok minden hülyeségre és úgy alszom el :D
Bár általában mikor elalszom, már azt sem tudom, milyen testhelyzetben fekszem épp, nem hogy arra, hogy mire gondolok :D
Én mindig egy nagy mezőre, ahol színes pillangók szállnak.
Eskü, ettől mindig elalszom.
Pókokra, ijesztő horrorfilmekre, és egyéb ijesztő dolgokra.
Pedig próbálok nem ezekre gondolni
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:13
de igen, én is ilyenekre :DDDDDD és végiggondolok ilyen történeteket, amik jók lehetnek és addig jutok a képzelgésbe amíg el nem alszom. ez mindig beválik.
00:30
Na ugye! :D Olyan megnyugtató. Általában, ha nem tudok elaludni, azért van, mert stresszelek, vagy ilyesmi.
Ez a legjobb módszerem eddig. :D
Általában Reikizem magam és ebbe alszom bele.
Ha a férjem nem éjszakás és együtt tudunk aludni, akkor élvezem a tudatot, hogy ott van fizikálisan is mellettem.
Ha nincs, akkor odagondolok hozzá és mondom neki, mennyire szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!