Hülyének néznétek egy lányt aki fehérneműben fürdik a Balatonban?
Figyelt kérdés
velem történt nem rég, mert éjszaka ellopták a szárítóról a fürdőruháinkat de nekem csak 1 volt
18/L
2011. júl. 11. 17:34
11/19 anonim válasza:
A helyedben éjszaka törülközóben mentem volna ki a vízre fürdeni, meztelenül, és csöppet se aggódtam volna a fürdőruha miatt. Nagyon izgalmas, fiúkat is lehet ilyenkor hívni.
13/19 anonim válasza:
Nem hülyének hanem kocsányon lógó szemekkel nézném. :P
Amúgy azt gondolnám h vmiért nincs nála fürdőruha de nem akar lemaradni a Balatonról.
14/19 anonim válasza:
Jobb lenne mint a vizespóló verseny. :3
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz...én is voltam már így, csak nem a Balatonnál, hanem más tónál. Nem terveztünk fürdést, ezért nem is úgy készültem, szerencsémre épp fekete bugyi-melltartó volt rajtam, a bugyiból sem tanga, úgyhogy teljesen konszolidáltan néztem ki, bár a többiek nem merték megjátszani:)
16/19 anonim válasza:
egyáltalán nem nézném hülyének és sajnálom h ellopták a fürdőruhád!!=(
17/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megnyugtattatok :)
2011. júl. 14. 12:04
18/19 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Vagány, belevaló, normális dolog.
Minek lennél szégyenlős? Pláne ma, amikor két kattintással anatómiai részletességű képeket lehet találni a neten :)
19/19 A kérdező kommentje:
köszi :) szerintem ha az ember nem érzi gáznak akkor nem az :)
2012. jún. 20. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!