Hülyének néznétek egy lányt aki fehérneműben fürdik a Balatonban?
velem történt nem rég, mert éjszaka ellopták a szárítóról a fürdőruháinkat de nekem csak 1 volt
18/L
én azt gondolnám, hogy elveszett a fürdöruhája. vagy otthon maradt. és sajnálnám, nem nezném hülyének.
arra pedig tuti nem gondolnék, h ellopták... de durva.
Ezen nincs mit gondolkodni: igen.
Vagy veszek fürdőruhát, vagy nem fürdök, de nem fogok fehérneműben igénytelenkedni.
Csak azt nem értem, hogy ha már megtetted, akkor utólag mit agyalsz ezen? Ha akkor nem érezted gáznak, akkor már ne érdekeljen, hogy mások szerint az-e!
nem biztos hogy annak neznelek..:D de ha meglatok egy fiatal lanyt aki fehernemuben pozol arrol azt gondolnàm hogy vagy nincs penze, vagy otthon hagyta vagy elloptak.. XD
nem tudsz venni egyet?:D nem olyan draga 1-2 ezer forint :D
attol függ hogy milyen emberekkel van.
tehát ha azt látom hogy többen vannak és nagyonjól szorakoznak akkor csak aztgondolnám hogy biztos fogadtak hogy be mer-e igy menni. vagy hogy csak poénból:)
de ha a családjával látnám ugy akkor lehet énis azt gondolnám hogy nincs pénze fürdőruháraxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!