Tényleg találtak cápát a Balatonban?
Hát ilyen kisebb (max. 1,5 méter) méretű édesvízi cápa lehetséges, bár nem hallottam még róla, hogy Magyarországon találtak volna. Főként Nyugat-Európa tavaiban fordulnak elő. Ha jól tudom a 2004 körül egy magáncég próbálkozott a Balatonba való betelepítéssel, de nem tudom, hogy végül lett-e belőle valami.
De ha van is, akkor se tartanám nagyon veszélyesnek, hiszen kisebb élősködőkkel táplálkoznak, bár vannak feljegyzések, hogy csapatosan egész nagy halakra is rátámadtak...
Erős idegzetűeknek a video? (a linkelt oldin)
OMG!
ÉS amint már írták előttem:
A kutatók arra nem találtak még magyarázatot, hogy miért volt a cápa farkán egy hatalmas, 80% kedvezményt nyújtó kupon.
xD ekkora hülyeséget a b.uzi életbe nem hallottam! XD
Hát nem mondom hogy nincsenek édesvizi cápák mert vannak.
Nekem azt mondták hogy a balatonba elengettek egy édesvizi szirt cápát hát ez akkora hülyeség mint az állatt
mert ez a cápa faj a sekély vizet kedveli persze megtámadja
az embert de most télleg a balatonban na ne:D
Ez akkora baromság:)
keszthelyi vok és majdnem minden nap megyek fürdeni a balatonra és itvagyok mindenem egybevan.
És eccer sem láttam cápát a balatonban:D
Igen, igen csak az nem derült ki, hogy a farkára hogyan akadt rá egy "20% kedvezmény" árcédula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!