Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akinek a nyár a kedvenc...

Akinek a nyár a kedvenc évszaka, az mit szeret benne?

Figyelt kérdés

Elmagyarázhatnátok már.

Szénné égsz a lakásban és a szabadban is egyaránt, éjszaka nem tudsz aludni a kánikulától és ha strandra mész, orbitális tömeggel találod szembe magad. Választhatsz; vagy otthon próbálod hűteni magad seggmeresztés közben (több-kevesebb sikerrel) vagy kint foglalod el magad, de akkor meg hőgutát kapsz és/vagy leégsz.

Én ráadásul még a barna bőrt is utálom, szóval ez sem írható nálam a jó dolgok számlájára.

Még azt sem lehet mondani, hogy a suli hiánya miatt jó, mert - mint már említettem feljebb - otthon unatkozol, kint meg szarrá sülsz. Jó ez?

Nem kötekedni akarok, de tényleg nem értem, egyesek mit látnak benne.

(Ja, és nem az a típus vagyok, aki mindig azt az időt kifogásolja, ami éppen van, mert télen egy rossz szavam nem volt.)

2011. júl. 11. 14:21
 1/6 Fuuton ***** válasza:
A tél a kedvencem, utálom a nyarat!
2011. júl. 11. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Rokonlélek.xD
2011. júl. 11. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pont azt szeretem, hogy le lehet barnulni, és már májusban az volt a tanár első kérdése a vizsgán, hogy a tengeren voltam e.. pedig csak füvet nyírtam. Nem tudom.. szeretem, hogy nem kell felöltözni, és egész kevés ruhában is emberek közé lehet menni. Ja és igen. Szuterános házunk van, az egyik szint a föld alatt, innen néha még ki is kell mennem nap közben, hogy ne fázzak. A hálószobában meleg van, ez igaz, de néha még így is betakarózok éjjel. Én szeretem a nyarat:)
2011. júl. 11. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
én is imádom a nyarat..én imádom,hogy meg lehet rohadni a melegben..:D a fagyizást, a kevés ruhát..ahova én járok strand nagy és am se az emberekkel foglalkozom ..beülsz a hideg vízbe vagy csúszdázol..az egész nyár nekem olyan szabadság érzetet ad, nincs semmi stressz rajtam..barátokkal vagyok, bulizok stb.:) persze lehet ez 10 év múlva nem így lesz..:D de 18 évesen még így látom az életet:$
2011. júl. 11. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

én is utálom a nyarat, egyszerűen megdöglök a melegtől...

A telet jobban szeretem, bár az sem a kedvencem de sokkal jobb mint a nyár (nekem)

Amúgy a tavasz a kedvencem amikor még csak olyan 25-26 fokig melegszik fel

2011. júl. 11. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Utálom a nyarat. Mikor lesz már tél?!
2011. júl. 11. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!