Buta vagyok, hogyan változtathatok ezen?
Sok mindenki mondja hogy buta vagyok.Mármint az életben,nem pedig tanulás ügyileg.Általában érthetetlen vagyok,valamit sokszor kell elmagyarázni hogy értsem tehát lassú a felfogásom,nem vagyok tisztában sok szó jelentésével és el kell magyarázni hogy mit jelent,valamint úgy magában az életben buta vagyok.Könnyen átverthető stb. Jó persze 16 éves vagyok kellene a sok évi tapasztalat is mint mondjuk egy 50 évesnek de akkor is akiket ismerek ők is velem egykorúak és mégse buták az életben:/
Mit tehetnék ? :(
16L
köszii a válaszokat:D
na ettől féltem hogy azt mondjátok hogy olvassak:d utálok olvasni:S de ugy látom kénytelen leszek a joo ügy érdekébenxd
Velem is elő szokott fordulni,hogy beszélgetés során hallok valami olyan szót,ami számomra ismeretlen.Olyankor mindig megjegyzem magamnak az adott szót és utánanézek a neten,hogy mit jelent,honnan ered,mihez kapcsolodik stb.
Ilyen módon nagyon sok új ismeretre lehet szert tenni!Neked is ajánlom ezt a modszert!
...és ha lehet, ne bestsellereket olvass. Jóka vámpíros-varázslós könyvek nagyon, csak nem tanulsz meg belőlük semmit.
Ha viszont elolvasol egy Jókait vagy Mikszáthot, ott van történelem, szociográfia, amit akarsz.
Lesz rengeteg ismeretlen szó is, de ezeknek a regényeknek a többségében van szómagyarázat.
És van bennük élettapasztalat bőven, meg humor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!