Mit kell pontosan csinálni? (angol fordítás)
Tanulom az angolt és nagyjából értem,hogy mit kell csinálni,de azért lefordítaná valaki?
Friends, I want to use my network to help you. Share a comment on this post, or a tweet using #CRContest with a message you want to share with 30 million, and I'll pick the best one to share. A hint: the more creative, the better. Good luck!
I've received lots of great messages, thank you. Remember, say or share whatever you like- be fun and creative. #CRContest
Előre is köszönöm!
akkor forditsd le a googlen....no de en ma leforditottam....
Barátaim, szeretném használni a hálózatot, hogy segítsen. Ossza meg a hozzászólás ezen a poszton, vagy a tweet a # CRContest egy üzenetet szeretne megosztani 30 millió és én választani a legjobbat, hogy megosszák. A tipp: a kreatívabb, annál jobb. Sok szerencsét!
Kaptam sok jó üzenet, köszönöm. Ne feledje, mondjuk, vagy megosztani, amit akarsz, lehet szórakoztató és kreatív. # CRContest
am hogy mit kell csinalni azt ne kerdezd en sem tudom :PP xDD
Hát, elég webfordító szagú az első komment, én is megpróbálkoznék vele:
Barátaim, a hálózatom felhasználásával segíteni akarok nektek. Szóljatok hozzá ehhez a bejegyzéshez vagy tweet-eljetek a #CRConstest-et használva.(Itt kicsit furcsa lenne magyarul, úgyhogy új mondat) A hozzászólás olyan szöveget tartalmazzon, amit meg akartok osztani 30 millió emberrel, én pedig ki fogom választani a legjobbat és megosztom mindenkivel.
Egy tipp: minél kreatívabb, annál jobb. Sok sikert!
Rengeteg remek üzenetet kaptam, köszönöm. Emlékeztetőül, írjatok vagy osszatok meg bármit, amit szeretnétek- legyen vicces és kreatív. #CRContest
Hát, nekem így sikerült fordítani, bár nem tudom, mi ez a CRContest.
Köszi szépen,így már tiszta!:D
És a CRContest,Cristiano Ronaldo által hirdetett verseny....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!