Hogyan tanuljak meg helyesen írni?
Figyelt kérdés
itt is meg sok helyen megszólnak azért, hogy nem írok helyesen de facebook meg ilyenek rászoktatnak. :P mi lehet a megoldás megoldás?:D2011. júl. 8. 10:44
1/8 anonim válasza:
Ne csak írj, olvass is utánna :)
Sztem sok helyesírási hibát észrevennének az emberek, ha el is olvasnák, mit írtak le, mielőtt elküldik...
3/8 anonim válasza:
1 olvass helyesirásról szóló könyvet 2 figyelj oda mikor írsz :)
4/8 Lonelinessandpain válasza:
Másolj szövegeket egy könyvből,utána ellenőrizd le.A hibáiból tanul az ember ugyebár :D
5/8 anonim válasza:
Én úgy tanultam meg (szinte) tökéletesen írni, hogy ha valami elbizonytalanított (pl.: muszáj, hallgasd, lásd, folyjon, bocsátsd meg, stb.), akkor annak utána nézek és kiírom egy papírra a lényeget és az asztalomon van kb. 1 hétig.
6/8 anonim válasza:
Én leginkább úgy tanultam meg, hogy rengeteg feladatot megoldottam, tollbamondásokat írtam. Ha egy szót elrontottam, leírtam egy füzetbe hússzor. Persze én versenyre mentem, neked ezt nem muszáj. :) Amúgy ha párszor elolvasod azt, amit leírtál, és például betartod az alapvető szabályokat pl.: a mondatot, tulajdonneveket nagy kezdőbetűvel írjuk, kicsit figyelsz a vesszőkre, nem használsz lökött rövidítéseket, mint a naon, vok, oan, mek... akkor azzal sokat elérhetsz, mindjárt szebben fog kinézni a szöveg. Sok sikert! :)
7/8 anonim válasza:
Itt is megtanulhatsz :)
Mivel ha valamit rosszul írsz pirossal alá van húzva
8/8 anonim válasza:
Nekem ez sokat segített.
Már többé kevésbé ,úgy is megy a helyesírás ,hogy nem gépelembe a weboldalra a leírandó szöveget.
De valószínűleg az is hozzájárult a sikerhez ,hogy szeretek olvasni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!