Milyen tanszerek kellenek általános iskola 6. osztályába?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is irjátok le, hogy melyik tantárgy hoz milyen füzet és milyen eszközök kellenek előre is köszönöm.2011. júl. 7. 11:21
1/2 anonim válasza:
Én most fejeztem be a 8.-at de még emlékszem h 6.-ban kezdtünk foglalkozni a geometriával így sima füzet, vonalzó körző, szögmérő biztos kelleni fog a matematikához persze a kockás füzet mellett, magyarra nekünk két vonalas füzetet kértek , törihez föcihez kockásat, rajzhoz a teljes tolltartót( színes grafit HB 2H )lehet hogy kihagytam pár dolgot , de most csak ennyi jutott eszembe.
2/2 anonim válasza:
én most leszek 7-es..de elmondom mik kellenek.:))amit az előttem lévő írta az mind kell:)
de tükör is kell mert fogtok tükrözni.:Dtechnikára körző vonalzó nagy alakú sima füzet szükséges:)
töri:vonalas(kicsi vagy nagy alakú az mind1 szerintem)
matekra:1 nagy spirál,2 kis kockás
magyar:(ny.i.)minimum 3-4 kis vonalas és egy nagy vonalas
angol:1 nagy vonalas és egy szótárfüzet
ének:csak egy ének füzet:)
honismeret(nálunk volt)kis alakú vonalas vagy sima füzet
egészségtan:kis vagy nagy alakú vonalas füzet
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!