Mire van szüksége egy általános iskola második osztályába járó kislánynak?
Figyelt kérdés
Hirtelen lett egy másodikos kislányom és nagyjából összeszedtük azt, ami kell neki, de semmit nem szeretnék kihagyni...2010. aug. 17. 22:53
1/8 anonim válasza:
Nekünk adott a tanító néni egy hosszú listát. Pont ma vettem meg. Szerintem beszéljetek Ti is a tanító nénivel, mert ez minden iskolában/ osztályban más.
2/8 A kérdező kommentje:
Új iskolába fog járni, még nem írattuk át, de nem szeretném, hogy bármi is hiányozzon tanévkezdéskor, ezért tettem fel itt a kérdést, mert szeretnék előre készülni. És amúgy is, a holmik nagy része mindenhol ugyanaz.
2010. aug. 17. 23:16
3/8 anonim válasza:
Hirtelen lett egy második osztályos lányod??Mi az,hogy hirtelen?Hát eddig nem volt gyereked,vagy mi?
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, olvasd el!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
Most már kaphatnék egy hasznos választ is akár...
2010. aug. 18. 00:45
5/8 anonim válasza:
grafitceruza,szinesek,radír,2.osztályos füzet csíkos,kockás,sima füzet,tolltartó,táska,uzsonnásdoboz,üveg amiben vihet inni(sima műnyag 0.5 literres),könyv-és füzetborító,cimke,órarend,tornazsák,fehér poló,fekete nadrág,tornacipő,blúz,szoknya,szandál,harisnya,rajzlap,írólap?,vízfesték,zsírkréta,ecset,vizestál,filctoll?,olló,szinespapír,vonalzó(15 cm-es),ragasztó (stift)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, azt nem tudja valaki, hogy 2.-ban milyen vonalas füzet kell?
2010. aug. 18. 11:52
7/8 anonim válasza:
a 2. oszt. vonalas füzet száma: 16-32. 5 db kell belőle, 1 db négyzetrácsos, játék hőmérő,kistükör, mérőszalag, játékpénz, játékóra, hosszú vonalzó, színes ceruza+ zsírkréta, vízfesték, ecsettál, ecset(2es, 4es, 8as)puha rongy, fehér tempera 1 tubus, gyurma, olló, 2 ragasztó stift, 50 db rajzlap, 2 cs írólap, körny. ismeretnek nálunk egy normál von. füzet kell. kottafüzet, tesi cucc, az előző leírta, öntapadós borítóból azt vedd aminek a szélén van egy kicsi öntapadós csík, és a felülete kicsit rapcsos (nem totál sima). A sima csúszkál. öntapadós matrica, mappa- A4 v. A5 méretben. füzeteknek, hogy ne gyűrődjön, vonalas kék füzet üzenő füzetnek, sima füzet pontozónak, iskolánkét kérhetnek házi feladt füzetet,radír, olcsó kék ill. piros toll, váltószandi (sulinként változó), csomó fehér zokni, bugyi, atléta, üneplős szerkó, farmer gatya, blúzok és pulcsik. A ruhákat én a KIK- ben vettem ott a legolcsóbb és nagyon tetszett a lányomnak. Fontos (!) együtt vásároljatok, ha lehetséges, mert akkor ki tudja magának választani a dolgokat, olyat vesz amilyet akar, így elkerülhető a reggeli hiszti. Remélem mindent leírtam. A nyár hátralévő részére jó pihenést, kellemes iskola kezdést.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ha lenne két zöld kéz, akkor megkapnád... :D
2010. aug. 19. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!