Milyen tanszerek kellenek az álltalános iskola 6. osztályába?
Lehetőleg írjátok le azt is hogy melyik tantárgyhoz milyen kell! És ha valaki tud valami jó helyet ahol viszonylag "olcsón" be lehet szerezni légyszíves írja le!
Előe is köszöni válaszaitokat: Ági
Füzetek:
matematika - négyzetrácsos
geometria - sima
irodalom - csíkos
nyelvtan - csíkos
történelem - csíkos
természetismeret -sima
informatika- négyzetrácsos
nyelv - csíkos és szótár
ének - hangjegy füzet
Matekra kell még vonalzókészlet, körző.
A Tescoba egy normális, minta nélküli füzetet 30 Ft-ért betudsz szerezni és ha arra veszel egy borítót szerintem olcsóbban megúszod, minthogy 200-300 Ft-ért vegyél egy füzetet, mert Hannah Montana van rajta például.
Köszi a választ!
Sok füzetet szerencsére nem kell venni, mert Anyu sulikezdés után(tavaly) vett 15 darab lovas a/4-es füzetet 20ft/db-ért! Meg vannak 5-6 a/5-ös is:) Egyébként én sem szeretem az ilyen Hannnah Motanas meg Selena Gomezes stb. füzeteket!
Esetleg még azt le tudnád írni hogy rajzra mi kell?
Sajnos nem tudom, hogy a ti iskolátokba mit kérnek. Tanárfüggő, ki milyen tanszereket akar.(Mi például egyáltalán nem festettünk.) A legelső órán elfogják mondani mi kell úgyis, így kilehet szűrni, hogy felesleges dolgokat vásárolj.
Ezek előfordulhatnak:
A4es papírcsomag
A5ös papírcsomag
színesceruza készlet
zsírkréta készlet
rajztábla
tempera
festék és ecset
rajzceruza
Amiket kértek tőletek 5.be, valószínűleg az kell most is (kivéve gyurma, meg hasonlók.)
Sikeres tanévet kívánok neked! :)
Szerintem tanárfüggő, hogy milyen füzetet kell vinni.
Nekünk pl majdnem mindenből 2füzet kellett [bigi, föci, fizika...stb ilyenből csak 1, de ha pesti vagy, akkor gondolom ezek neked még csak jövőre lesznek].
Azt gondolom tudod, hogy tavaly milyen füzetek kellettek [nem tudom, nálatok 6.-ban jön-e új tantárgy. Ha nem, akkor szerintem ugyanaz kell mint 5.-ben].
Aztán új tolltartó, esetleg táska, meg tornafelszerelés.
13/L [tavaly vtam hatodikos]
Köszi a válaszokat!
Nem vagyok Pesti de még nem lesz fizikai meg ilyenek! Azt hiszem 1 új tantárgy sem lesz!:):):)
ha nem lesz új tantárgyad, akkor ugyanaz kell, mint 5.be. :)
most voltam 6.-os. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!