Miért érzem furcsának? Pedig ez csak egy név?
Van egy fiú, aki már régóta nagyon tetszik, sőt szerelmes lettem Belé, de Ő nem tud róla. Az anyukáját eddig nem ismertem, ma tudtam meg, hogy mi a neve. Valamiért olyan furcsának tűnik ez a név hozzá, pedig nem is ismerem személyesem, hogy azt mondhassam: nem illik rá. Egyszerűen más keresztnevet képzeltem el hozzá, mint pélául a Margit, Katalin, Annamária stb. Ehhez képest pedig egy teljesen más típusú neve van.
Tudom, hogy most sokan bolondnak fognak nézni, hogy ez a legnagyobb problémám (pedig nem)!
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a "zöld kéz". (Annak is, aki azt írta, hogy én vagyok a furcsa, mert első olvasásra, ismeretlenül én is ezt gondolnám.)
Igazából nem mondhatnám, hogy ellenérzésem lett a név hallatán, de ha előbb tudom meg - ahogy 13: 41-es válaszoló is írta -, akkor másképp gondolok rá, ez a legjobb megfogalmazás! :)
Te beteg vagy....
Mondok neked 5 olyan nevet, amiket szokhatsz!
Ella
Genonéva
Eleonóra
Karina
Fatime
NA EZEKET SZOKD! xD
A JUDIT furcsa? Te normális vagy?
Akkor ezekhez mit szólsz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!