Olyan furcsának érzem a gyomrom. Mitől lehet?
Tegnap óta olyan furi érzésem van, mintha tele lennék, szal nyomást érzek a gyomromban...
nem tudom puffadok-e? Mert rendesen volt székletem tegnap reggel is, ma is, normális mennyiség & normális állagú. De a hasam is "nagyobb" ha belélegzem szal olyan mintha puffadnék de nemtom:S nagyon nyom :S mi lehet ez?
17/l
Érdemes lenne elmenni gasztroentorológushoz. Nekem is így kezdőtött és gyomorfekély lett belőle. Max várj pár napot és háziorvos ad beutalót. Lehet h nem lesz nagy baj belőle, de érdemes megvizsgálni.
Sok szerencsét! 13/L
most azt kérded, hogy terhes lehetsz-e? vmi ilyesmi válaszra vársz?:D
1 nap után ilyen "diagnózis"-ra nem lehet mit mondani.. okozhatta étel, ital, 1 pohár tej, egy dobozos kóla, egy kemény edzés, szokásosnál több gyaloglás hűvös időben, kis felfázás... túl sok jégkocka az italodban... vagy lehet hogy 1 virus (multkor pár hónapja volt ez a vírusjárvány mikor köhögtem, tüsszögtem 2-3 hétig kőkemény volt a hasam)... bármi lehet...
de lehet hogy mégiscsak terhesség :D
Kedves 1! Leírnád pontosan légy szíves, hogy neked mik voltak a tüneteid és milyen kezelést kaptál?
Kedves 2! Hát marhára nem vicces ez az egész:S ugyanis volt egy evési zavarom amikor eléggé lefogytam (168 cm 43 kg) és örülök ha most kedvem van enni, meg éhes vagyok... de így még az éhséget sem érzem, emiatt a tompa "nyomás" miatt, ami folyton van a gyomromban. És nem akarok megint kevesebbet enni nehogy megismétlődjön ugyanaz... és nem, nem élek nemi életet szal a terhesség kizárt.
1. vagyok.
Tünetek:
- a gyomrom 1 pontban beleszúrt és hirtelen az egész gyomrom belerengett. borzalmas volt.
-elmentünk kivisgálásra, azt mondták, hogy tele van sebbel a gyomrom.
Tükrözés:
-ledugnak egy csövet a torkodon keresztül a gyomrodba. (kérd az altatást ha esetleg kell. baromi rossz)
-mintát vesznek a nyelőcsövedből, a gyomrodból és a patkóbeledből (mind a gyomron keresztül)
-utána napokig nagyon rossz volt. semmit nem tudsz enni. de ezt majd akkor részletezem ha kivisgáltak.
Még mindig fáj különben? És neked hogy fáj? Mik a tünetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!