Aki jól tud angolul, le tudná nekem fordítani ezt a levelet angolra?
Előre is nagyon köszönöm!
Kedves XY!
Miután megvásároltam a ruhát, két emailt is küldtem, amiben érdeklődtem a postaköltség felől! Aztán vártam és vártam, de semmi válasz. Erre ma megkaptam a ruhát, ezért azt éreztem tisztességesnek, hogy kifizetem legalább annak az árát (a ruhának). Ráadásul a csomagot országunkban átcsomagolta a posta, mert bomlott volt.
Ezek miatt úgy gondolom, nem fer, hogy most meg már ki akarod velem fizettetni!
én úgy vettem le hogy ez egy fezsült hangú levél szóval
Dear XY!
Fuuuuuuuuck, fuuuck yo sonova bitch clothes and put yo mother ass yo cheater dickhead i dont payed for this shit
fuck yo mother bitch and keep leave !
(aki tud angolul az érti xD)
Nehogy leírd azt...:D xD
egyébként előző használhatnál kevésbé ismert szót mint a fuck, mert abból még egy kezdőangolul káromkodónak is feltűnik h mi az ábra.:P
kérdezőnek pedig: majd holnap leforditom neked, ha senki se fogja addig, csak most perpill eleve nem a gyiket kéne néznem...
Egy koktélruháról van szó!
És udvariasan szeretném közölni vele, hogy nem fizetem ki neki a postát! Ezért olyan nehéz számomra megfogalmazni :)
Nos, itt az én fordításom, nagyjából az általad használt stílust megtartva.
Dear XY,
after buying the dress, I have sent you two emails in which I was asking you about the postage. Then I have been waiting and waiting, but no reply arrived. Today I got the dress, and I felt I should pay for it (regardless the postage). What's more, the parcel has been re-packed by the post of our country, because it was damaged.
So, considering everything, I think it's unfair that now you want me to pay out the postage!
Szívesen. Most lett meg a felsőfokú vizsgám, csak hasznosítani kéne valahogy! :-)
Minden jót! Ha lenne még hasonló kérésed (a vita folytatása :-) ), megírhatod e-mailben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!