Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk nektek a jókislányok...

Fiúk nektek a jókislányok vagy a rossz lányok jönnek be? XD

Figyelt kérdés

Jóskilányra értem azt,hogy nem mennének bele semmi rosszba csak tanulnak nem járnak el nagyon sehova stb.. a rosz lány pedig aki belevaló csaj mindene benne van inkább a városba kósál a haverokkal..

XDDD

2011. jún. 28. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
A "jókislányok".
2011. jún. 28. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
a kettő között valami
2011. jún. 28. 17:37
 3/6 anonim válasza:
100%
Csakis a JÓkislányok! Őnekik még van némi ÉRTÉKÜK, ellentétben (sajnos)a SELEJT Plázacicákkal,bulizós Rbikkel.
2011. jún. 28. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Eléggé lebutítottad a nő kategóriákat...a kettő között is nagyon sok ügyes lányka van
2011. jún. 28. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy a kető között nincs :)én is valahogy a kettő között vagyok.. Én csak a véleménykre voltam kíváncsi, hogy kinek milyen lányok jönnek be..
2011. jún. 28. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
de jó is volt hallani, h a fiúknak a jókislányok jönnek be. kár, h ez nem így van. vagyis én a valóéletbe azt látom, h a fiúk a rosszlányok után mennek. :D de a lányok meg a rosszfiúk után, tehát ez ilyen.. ilyen. xd
2011. jún. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!