Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak az fikázza az alkonyatot...

Doo^^ kérdése:

Csak az fikázza az alkonyatot aki féltékeny?!

Figyelt kérdés
Így igaz.Aki féltékeny Edwárdra mert nem olyan jóképű vagy Jakobra.Lányokközül meg azért mert féltékenyek Bellára.Tudjuk fiúk ,hogy ti az ilyen fos Trannszformersz filmeket néztek de a lányok ezeket jobban szeretik és ezt tartsátok tiszteletben!!-.-"""""
2011. jún. 25. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok,és sztem egy kalap f*s az egész alkonyat.És a Transformers jobb.:D
2011. jún. 25. 23:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Énis lány vagyok.A Transformers szerintem is jobb mint az a nyáltengerben úszó szar...az első rész még oké.de a többit már nem bírtam végignézni:D Komolyan inkább nézek vmi horrort:D mondjuk egyesek szerint a Twilight is az -.-" Azok nem láttam még igazi horrort sztem...
2011. jún. 26. 01:50
 13/24 anonim válasza:
meg aki olvasott sokkal jobb vámpiros sztorit. hja meg a harry pottert.
2011. jún. 26. 10:51
 14/24 A kérdező kommentje:
ha nemteccik ne olvasd ennyi... és csak 1 dolog h semmivel sem jobb.. és igenis van bennehorror :) ennyit az IQ tokról :) (Y)(N)
2011. jún. 26. 14:50
 15/24 anonim ***** válasza:
itt beszélsz arról,h a fiúk tiszteljék azt,h a lányok az ilyeneket szeretik.DE te mégsem azt teszed,hanem osztod az eszet,ami neked alig van,mert ha olyan nagyon okos vagy,akkor letudnád normálisan írni a szereplők nevét,meg a filmcímet,ebből látszik h egy beképzelt h*lye kis p*cs van.
2011. jún. 26. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
és megmondanád h mégis mi benne a horror?:D
2011. jún. 26. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem maradjunk csöndben, mert tudjuk, mi történik, ha hülyékkel vitatkozunk...

22:11

2011. jún. 26. 20:40
 18/24 szamóca.. ***** válasza:
az a horror ahogy szenved a srác a kangörcstől, meg a szinkronhang is horror, és a csaj bamba szája is... soroljam még?:D
2011. jún. 26. 20:43
 19/24 anonim ***** válasza:

uccsó: lool xD

am most télleg ebben hol a horror?ASDDASDASDASDASDSADASDSDASDASDASDASD

2011. jún. 26. 21:09
 20/24 A kérdező kommentje:
jól írtam a neveket te elbas*odott csi*cska -.-
2011. jún. 28. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!