Doo^^ kérdése:
Csak az fikázza az alkonyatot aki féltékeny?!
meg aki nem bírta elviselni azt a borzalmas szinkronhangot, és a teljesen irreális szerencsétlen alapsztorit a túlnyálazott főszereplőkkel... akik még csak nem is helyesek:D
2011. jún. 25. 21:59
2/24 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen beszűkült barmokat :) Nem mindenki féltékeny a szereplőkre, nekem pl. egyszerűen nem tetszik a történet.
2011. jún. 25. 22:08
Akkor ezt figyeld: Fiú vagyok, olvastam a Tvájlájtot, az 1. vagy 2. rész még oké, de aztán pfú, borzasztó. A karakterek gagyik, a történet méginkább, sablonos, esetleg nyálas, stb. Ha angolul olvastam volna, akkor legalább fejlődött volna valamennyit a nyelvtudásom, de így még ez sem volt. Nem vagyok féltékeny se Edvárdra, se Jakabra, se pedig Bellára. Viszont úgy tűnik, te eléggé ezt veszed alapul, pedig ha olvasnád a Harry Pottert, tudnád, hogy nem jó álmokból várat építeni. A Transzformerz szerű dolgokat - a reklám alapján - max. úgy nézném meg, ha közben pisztolyt nyomnának a fejemhez, valahogy nem érdekel a téma...
2011. jún. 25. 22:11
féltékeny lennék egy nőre, aki szerelmes egy pasiba, aki nem dughatja meg soha?
áhhh. esélytelen:D
2011. jún. 25. 22:12
6/24 A kérdező kommentje:
1. ha neked csak a dugás számít nem tudom mit mondjak
2.harry potter meg semmiben sem jobb :)
ennyit a féltékenykedésetekről (:
senki nem mondta hogy csak az számít.
de valószínű ehhez még te fiatal vagy... majd meglátod mennyit számít:D
2011. jún. 25. 22:16
De még mennyire, hogy jobb. Sőt, össze sem kellene hasonlítani, annyival jobb ;)
2011. jún. 25. 22:17
9/24 A kérdező kommentje:
jahm persze ... és tudod mit?:) én vagyok Voldemort az orratlan apád (:
De utálom ezeket a 10 éves tinipic.sák kiírásait.. ki nem sza.rja le a tvájlájtot?Különben is nem vagyok kíváncsi rá hogy kik a szereplők, nem is tudom kik a szereplők kezdjük ott.De te honnan tudod hogy mindenki szarozza azt a filmet?különben is ki mondta hogy mindenki "Trannszformersz" filmeket néz?Jah és én nem vagyok arra kíváncsi hogy egy filmben szop.ják a vámpírok fa.szát vannak értelmesebb filmek is. nah ennyi...
Ha meg valamihez nem értetesz akkor ne is szólj bele.
2011. jún. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések: