Hogy tetszik a Dorián név?
Figyelt kérdés
Ha már ennyi név van :D2009. márc. 25. 07:26
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez a nevem
2009. márc. 25. 12:29
12/20 anonim válasza:
Szép neved van,nekem nagyon bejön ez a név.
13/20 anonim válasza:
Szerintem jó név bár nem kedvenc.
Na most én is le leszek pontozva mert válaszoltam a kérdésre? Szánalom, hogy milyen korlátolt emberek vannak erre.
14/20 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak nem le :)
2009. márc. 25. 18:37
15/20 anonim válasza:
NE haragudj de nekem nem tetszik, nagyon nőies, és hogy is mondjam, flancolós.
16/20 anonim válasza:
nem olyan szép, de legalább ritka
17/20 anonim válasza:
Az egyik legszebb férfinév. Egyáltalán nem nőies, és elég ritka is.
18/20 anonim válasza:
Nagyon tetszik, nekem is ez a nevem.
19/20 anonim válasza:
Csak itt 2 Dorián is írt? Wow, én sajnos egyet sem ismerek. :( :P Nekem nagyon tetszik, kiskorom óta. A név által találtam rá a Dorian Gray arcképeire is, és féltem, h a film bemutatásával majd tök gyakori név lesz, de egyelőre nem úgy tűnik, h M.o.-on be akarják mutatni. :) Ha egyszer lesz fiam, tuti így fogják hívni. :)
20/20 anonim válasza:
Dorián! Te miért kérdezed? Szereted a neved? Azért kérdezem tőled, mert én ezt a nevet adnám a születendő fiamnak, és kíváncsi vagyok, hogy neked van e bajod a saját neveddel.
Egyébként szerintem szép név, nem nőies, és nem is szappanoperás.. vicces emberek vannak itt is, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!