Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért imádják az emberek ezt...

Miért imádják az emberek ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Egy nagyon buta lányról van szó. Beszélni nem tud, ha beszél akkor hülyeséget mond, kivétel nélkül mindig. Idétlenül röhög saját magán és mindenen, összevissza kiabál, idétlenül énekelget, viselkedni nem tud. Elég szűk az érdeklődési köre, legfőbb témája a buli és az ivászat. Mindenki nagyon imádja őt, állandóan őt istenítik a suliban is, mindenkinek nyalizik és mindenkire ráakaszkodik, a többiek meg veszik a lapot. Állítólag ő a legszebb csaj a suliban, de én ezt kétlem. Csontvékony, elég csúnya feje van (vagy inkább rendszertelen), 2 szál haja, csúnya testtartása. Nos, kérdem én, mit imádanak rajta?

Gyengébbek kedvéért szó sincs arról, hogy irigy lennék rá, engem kifejezetten idegesít ez a jelenség.

2011. jún. 19. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért imádják,mert mindig vidám
2011. jún. 19. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, hogy vidám, de már túlzásba viszi, ami már átmegy szánalmasba. Ja, és imád piszkálódani meg csúfolódani.
2011. jún. 19. 19:14
 3/4 anonim válasza:
Mert könnyen kapható, könnyűvérű partyarcról van szó, aki iszikvelük. aki jól néz ki és bulis, az közismert és mindenki fogja imádni, főleg ha csaj. te meg ne irigyeld, mert ugyanolyan átlag felnőtt lesz amilyen a többi. csak addig jópárszor megdugják.
2011. jún. 19. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem irigylem. Én sem vagyok szent, sokat bulizok, de nem az az egyetlen témám és nem az az egyetlen dolog amihez értek. Engem is sokan szeretnek és sokan utálnak. Ő már túlzásba viszi ezt az egészet, ami szánalmas.

Nem néz ki annyira jól, inkább átlagos, kivannak a bordái. Én is jól nézek ki, de nem vagyok csontvékony, úgyhogy nincs mire irigykednem...

2011. jún. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!