Hogyan szokták felfedezni őket?
Néha el szoktam gondolkodni dolgokon, és valamelyik nap azon, hogy hogyan szokták felfedezni a tehetséges embereket? Legyen ez a tehetség, ének vagy tánc. Felteszi az illető magát a Youtube-ra és ha nagyon sok a nézettség, és sokan "lájkolják" akkor valaki felfigyel rá? Szerintetek, hogyan zajlik egy ilyen? Gondolok itt mondjuk a külföldiekre, vagy magyar országon élőkre pl: SP (bár az ő történetét nem tudom ) de külföldieket többet... öö Justin Bieber, vagy ez a Rebecca Black vagy kicsoda, és még számtalan más előadó, aki a Yotube-ra tette fel magát. Szerintetek? :)
Csak úgy kérdezem, és kérlek normális válaszokat :) Köszi előre !
Értem, köszi a választ!
Azért ezeket az embereket hoztam fel példának, mert ők azok, akik Yt-ról lettek fel fedezve :) Meg még számtalan olyan ember is, akik tényleg tehetségesek. Tv-ben szoktam hallani, hogy XY fedezte fel ezt meg azt stb.. :) Csak nem tudom, hogy ez hogyan zajlik :D
Köszi!
Gondoltam, hogy nem egyik napról a másikra történik :)
Ugyan már, itt nem a pénz beszél (szerintem) Sok olyan ember híres most, akinek elnyomott élete volt, felrakta magát a netre az egyik barátjánál :)
magyar ország:
Ki adnak egy alap lemez kiadónál vagy hol, egy zenét amit ők csinálnak, és valamennyi tehetség van benne.
Ezt felteszik Youtubera.
Innen Facebook megosztások.
Ügye a Celebgyár(rühellem a celebeket) egész nap a facebookon lógatja a f@rkát, ígyhát felfedezik, hogy ennek több mint 1 milka likeja, meg feliratkozója van.
Felkeresik.
Ő alap hogy elfogadja, annyi pénzért, ahány likeolója van...
Aztán jönnek a kis tini pic$ák ha ilyen flourról meg SPről van szó(csak azok szeretik őket, meg a m€legek)és azok vesznek sok sok jegyet.
Írnak több számot hátha azzal is keresnek sokat. azt is szeretik... ennyi :D
Amerika:
Vegyük 50centet.
Eminem húzta fel a csúcsig.(ők pl jók) Dr.Dre-vel együtt.
És ez megjelent a lapokban, érdeklődtek stb...
Had ne soroljam :)
Köszi a válaszokat! Jöhet még ha gondoljátok :)
Utolsónak: Azt a számot nagyin szeretem :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!