Csajok? Ti mekkorákat szoktatok pukizni?
Figyelt kérdés
Meséljetek ilyen szeles sztorikat.2011. jún. 14. 10:38
13/15 anonim válasza:
Én gyerekként nem pukiztam sztem ennyit.
Ha tejet iszom az szörnyű szal reggel mellőzöm, ha megyek valahova.
Egyébként általában nincs szaga.
Meg kerülöm a szénsavas üdítőket is közhelyen. Inkább tea, ásványvíz, gyümölcslé mert puffaszt.
Pont az előadások miatt kerülöm, nem bírnám ki 1,5 óráig tartogatni ha felpuffadnék. És fullxar amikor jövünk lefelé és belesétálunk valaki iszonyat büdös pukijába...:S
Egyébként meg ha nagyon kell wclehúzáskor, aztán parfümözök. xD
14/15 anonim válasza:
#13 elképzeltem hogy nem parfümözöl hanem elfogadod a saját wc-be menős pukid szagát ami nekem nagyon vonzó 😀😜
15/15 anonim válasza:
#5 nálad meg elképzeltem azt hogy a wc-be fürdőkádba pukizgatsz jókat és a szagokat meg békésen elszimatolod, és emellett nagyjából mindenevő vagy! 🤩🤩🤩🤩 A többi már az arckinézet testsúly függvénye (ha minél formásabb húsosabb a lány annál jobb, de a kicsit vékony sem hátrány! 🤩)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!