Lányok! Ti milyen gyakran szoktatok fingani és böfögni? Mekkorákat?
általában halkan fingok, sokat
általában sokat böfögök, és mióta terhes voltam, még nagyobbakat és hangosabbakat, mint előtte...
egy albérletben 4en jöttünk össze ismeretlenül csajok,már előre féltem,mert addig csak srácokkal laktam...de a főbérlő szerény,nem bulizós,nemdohányzó lányokat keresett 2 szobába,gondoltam annyira buta p*csákkal csak nem kerülök össze...az elején minden oké volt,amíg ki nem derült,h takarítani egyik sem fog és mindegyik visítozós szappanoperab*zi és miközben nézik,fingó és böfögőversenyt rendeznek...egyik szoba a másikból nyílt,a másikban volt a tv,full hangerőn,de zárt ajtónál majdnem elhánytam magam...pedig az a fajta vagyok,akinek kb csak fiúbarátai vannak kicsi kora óta,úgyh elég sokmindent láttam és hallottam már,de ez brutális volt...1 hónapig bírtam...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!