Miért lehetett ez a jelenség, amit láttam/hallottam?
Kb 5-6 éves koromba történt az eset, azóta is eszembe jut néha. Este felébredtem, de úgy hogy reggel nem emlékeztem rá, csak később. És amikor felébredtem, az ágy szélén feküdtem, a fal felé fordulva, és ott ilyen tök érdekes koponyákat láttam sorakozni egymás alatt-felett. Emlékszem hogy akkor nem ijedtem meg, mert elég kómás voltam, de így belegondolni elég ijesztő.
2.Tavaly nyáron anyánál aludtam, mert apa elment 1 hétre. Nem tudtam elaludni és nagyon durva hangot hallottam. Olyan volt, mint ha a házból jött volna, és egy madár csiripeléséhez hasonlított, de sokkal durvábban,gyorsabban és hangosabban. Anya szerint csak a szomszédban levő madarak voltak. Elképzelhető, de sztem akkor nem hallottam volna, hogy a konyha felől jön.. :( Tényleg létezhet ilyen hiper hangú madár ?
Köszi előre is.
Köszi!
Biztos hogy nem álom volt.
Amúgy tudom ezeket a pattanási hangokat ismerem mikor recsegnek a bútorok, de ez ilyen folyamatos volt. Mintha két macska összeverekedett volna de ez ilyen folyamatos hang volt, kb egy percig tart. Elég durva.
OFF: Utolsó válaszoló, hogy történt? Csak ennyi? Soha semmi többször nem fordult elő? Nagyon érdekel a téma!
ON: Lehet, hogy árnyék-fény hatás volt a koponya, a hang meg lehet, hogy a madarak megijedtek esetleg, és ettől intenzívebben csiripeltek.
"utolsó" vagyok :D
igen, csak ennyi volt, valaki vagy valami visszafütyült, tudom hogy hihetetlen meg hülyeségnek hangzik, meg kicsi voltam de tisztán emlékszem rá
volt egy másik eset is, mikor az éjszaka kellős közepén a konnektorból kihúzott rádió megszólalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!