Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ijesztő?

Szerintetek ijesztő?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=0UbCCMFUPus

Nézzétek végig! ember legyen a talpán aki félelem nélkül kiállja. Ennek a videónak a hatására néhány ember öngyilkos akart lenni, mások idegrohamot kaptak. A videó készítőjét nem sikerült elkapni, de több év börtönre is ítélhetik...

2011. jún. 10. 09:45
1 2
 11/19 Neménvagyokaz ***** válasza:
Ez egy semmi... Ilyen unalmas videót nem láttam még. Ja és nem lettem öngyi. Sőt még nem is féltem.
2011. jún. 10. 11:13
 12/19 anonim válasza:

BlackSword válasza:

Én már egyszer egy hasonló kérdésnél végignéztam... A szemeim is megvannak, és még élek is... Kicsit unalmas a videó... Nincs benne semmi ilyesztő... A Horváth Éva egy buli után kialvatlan fejjel smink nélkül az ilyesztő, meg amikor a Dundika énekel, de ez nem...

Már megint nagyon vickes vagy te kisfiu! Sose lessz olyan nőd mint Dundika vagy Horváth Éva. Mert te egy kockafej vagy besülve,bepálva a gép előtt!

2011. jún. 10. 11:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Háhá ezt jól megmondtad neki. Nem tudom mit kell bunkózni fogadok h összeszarta magát a gyerek -.-
2011. jún. 10. 12:04
 14/19 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:13!!!

Őszintén... Nem is kellenének olyan nők... De nem vagyok bepállva a gép elé... Csak tanulok, és géppel dolgozok... És néha felnézek ide is...

2011. jún. 10. 12:33
 15/19 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ez szánalmas baromság még mindig terjed! Remélem a moderátorok törlik ezt a kérdést. Most komolyan: Ki az, aki fél attól, hogy valami agyalágyult, pihent agyú barom csinált magáról egy sz@r minőségű képet, berakott egy vörös szűrőt, végtelenítette, bevágott hozzá valami idegesítő hangot, kiötlött valami nevetséges sztorit, és felrakta a YT-re????
2011. jún. 10. 12:35
 16/19 anonim ***** válasza:
miről szól a vidi ? :3
2011. júl. 27. 20:17
 17/19 anonim válasza:
nem néztem végig de nagyon uncsi egy ember néz és? egy 9 éves sem ijed meg ettől onnan tudom hogy az vagyok:D
2011. aug. 23. 21:56
 18/19 Titanic. ***** válasza:
kinyírom magam.... :"(
2012. júl. 23. 19:53
 19/19 Ben InStIcT válasza:
Erről a videóról én úgy tudok hogy "A youtube szelleme".... Valami olyat olvastam hogy akik megnézték kivájták a szemüket és elküldték a youtubenak
2012. nov. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!