Nézzétek végig! ember legyen a talpán aki félelem nélkül kiállja. Ennek a videónak a hatására néhány ember öngyilkos akart lenni, mások idegrohamot kaptak. A videó készítőjét nem sikerült elkapni, de több év börtönre is ítélhetik...
Ez egy semmi... Ilyen unalmas videót nem láttam még. Ja és nem lettem öngyi. Sőt még nem is féltem.
2011. jún. 10. 11:13
12/19 anonim válasza:
BlackSword válasza:
Én már egyszer egy hasonló kérdésnél végignéztam... A szemeim is megvannak, és még élek is... Kicsit unalmas a videó... Nincs benne semmi ilyesztő... A Horváth Éva egy buli után kialvatlan fejjel smink nélkül az ilyesztő, meg amikor a Dundika énekel, de ez nem...
Már megint nagyon vickes vagy te kisfiu! Sose lessz olyan nőd mint Dundika vagy Horváth Éva. Mert te egy kockafej vagy besülve,bepálva a gép előtt!
2011. jún. 10. 11:13
13/19 A kérdező kommentje:
Háhá ezt jól megmondtad neki. Nem tudom mit kell bunkózni fogadok h összeszarta magát a gyerek -.-
2011. jún. 10. 12:04
14/19 BlackSword válasza:
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:13!!!
Őszintén... Nem is kellenének olyan nők... De nem vagyok bepállva a gép elé... Csak tanulok, és géppel dolgozok... És néha felnézek ide is...
2011. jún. 10. 12:33
15/19 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ez szánalmas baromság még mindig terjed! Remélem a moderátorok törlik ezt a kérdést. Most komolyan: Ki az, aki fél attól, hogy valami agyalágyult, pihent agyú barom csinált magáról egy sz@r minőségű képet, berakott egy vörös szűrőt, végtelenítette, bevágott hozzá valami idegesítő hangot, kiötlött valami nevetséges sztorit, és felrakta a YT-re????
2011. jún. 10. 12:35
16/19 anonim válasza:
miről szól a vidi ? :3
2011. júl. 27. 20:17
17/19 anonim válasza:
nem néztem végig de nagyon uncsi egy ember néz és? egy 9 éves sem ijed meg ettől onnan tudom hogy az vagyok:D
2011. aug. 23. 21:56
18/19 Titanic. válasza:
kinyírom magam.... :"(
2012. júl. 23. 19:53
19/19 Ben InStIcT válasza:
Erről a videóról én úgy tudok hogy "A youtube szelleme".... Valami olyat olvastam hogy akik megnézték kivájták a szemüket és elküldték a youtubenak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!