Sehol sem vagyunk biztonságban? Számotokra ez nem ijesztő?
"Ma belecsapott a villám a III. kerületi Rendőrkapitányságba. Öt sérültet vittek kórházba."
Eddig azt hittem, vagyis inkább, csak próbáltam hinni benne, hogy otthon legalább biztonságban vagyunk. Ezek szerint nem. Ja és Ugandában is belecsapott a villám egy iskolába. Meghalt a tanár is és vagy 18 diák. Elképzelhető, hogy ez utóbbi valami könnyen összetákolt építmény volt, na de a rendőrkapitányság? Hát az csak valami masszív épület nem? És biztos volt rajta villámhárító. Ezek szerint a villámhárító is csak biztonságérzetet ad, de igazából semmi értelme. Ti nem ijedtetek meg?
Én attól ijedtem meg, hogy ma a szomszéd házában csapott be a villám. Az ablakom nyitva volt, a redőny félig volt leeresztve és hát elég nagyot szólt...anyámmal egymásra néztünk, ő gépezet és gyorsan kihúztam mindent a konnektorból. A kutyák meg felugrottak a kilincsre és spuriztak be a lakásba.... Na ettől igen megijedtem. Eddig is féltem a viharoktól, de ezekután...:/
19/f
Köszi első :)
uhh basszus és kiégett? Én most komolyan parázok, pedig nem féltem sosem a villámlástól. Sőt imádtam nézni persze a házból. De most húúú. Most még az is megfordult a fejemben, hogy "kidobom" az ágyamat, mert fémből van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!