Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sehol sem vagyunk biztonságban...

Sehol sem vagyunk biztonságban? Számotokra ez nem ijesztő?

Figyelt kérdés

"Ma belecsapott a villám a III. kerületi Rendőrkapitányságba. Öt sérültet vittek kórházba."

Eddig azt hittem, vagyis inkább, csak próbáltam hinni benne, hogy otthon legalább biztonságban vagyunk. Ezek szerint nem. Ja és Ugandában is belecsapott a villám egy iskolába. Meghalt a tanár is és vagy 18 diák. Elképzelhető, hogy ez utóbbi valami könnyen összetákolt építmény volt, na de a rendőrkapitányság? Hát az csak valami masszív épület nem? És biztos volt rajta villámhárító. Ezek szerint a villámhárító is csak biztonságérzetet ad, de igazából semmi értelme. Ti nem ijedtetek meg?

2011. jún. 30. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
nézd, ilyenek bármikor előfordulhatnak. azt jó ha tudod, hogy a villámhárító sem ad 100%-os védelmet. de ez nem azt jelenti, hogy mostantól félelemben kell leélned az életedet :)
2011. jún. 30. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Én attól ijedtem meg, hogy ma a szomszéd házában csapott be a villám. Az ablakom nyitva volt, a redőny félig volt leeresztve és hát elég nagyot szólt...anyámmal egymásra néztünk, ő gépezet és gyorsan kihúztam mindent a konnektorból. A kutyák meg felugrottak a kilincsre és spuriztak be a lakásba.... Na ettől igen megijedtem. Eddig is féltem a viharoktól, de ezekután...:/

19/f

2011. jún. 30. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Élni veszélyes, de azért sokan elég szép életkort érnek meg. Bármikor belecsaphat a villám a házba, ahol éppen vagy. Nagyjából ugyanakkora az esélye, mint annak, hogy egy ámokfutó autós elgázoljon a zebrán, vagy lezuhanjon a repülő, amin ülsz.
2011. jún. 30. 23:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi első :)

uhh basszus és kiégett? Én most komolyan parázok, pedig nem féltem sosem a villámlástól. Sőt imádtam nézni persze a házból. De most húúú. Most még az is megfordult a fejemben, hogy "kidobom" az ágyamat, mert fémből van...

2011. jún. 30. 23:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy élni veszélyes, és nyilván nem élhet az ember örökös félelemben, mert úgy nem is tudna létezni. Csak gondolom időről időre elő fog ez jönni.
2011. jún. 30. 23:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nyugodalmas jó éjszakát!
2011. jún. 30. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!