Szerintetek ijesztő?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=0UbCCMFUPus
Nézzétek végig! ember legyen a talpán aki félelem nélkül kiállja. Ennek a videónak a hatására néhány ember öngyilkos akart lenni, mások idegrohamot kaptak. A videó készítőjét nem sikerült elkapni, de több év börtönre is ítélhetik...
2011. jún. 10. 09:45
1/19 anonim válasza:
Lehet, hogy én egy nagyon egyszerű szerkezet vagyok, de sem nem akarok öngyilkos lenni, sem nem kaptam idegrohamot. (sorry)
2/19 anonim válasza:
404-es hiba... valóban kaptam már tőle idegrohamot, ha nem is most...:D
3/19 anonim válasza:
Nekem ijesztő volt, ki is kapcsoltam.
Olyan benne a férfi, amit aki nem normális.
Egy gonosz, elmebeteg ember benyomását teszi.
4/19 anonim válasza:
Ebben mi az ijesztő? A végén a foci az max, mert nem szeretem:D 21/l
5/19 anonim válasza:
Kérdező! Add vissza a 4 perc 38 másodpercet az életemből!
Mégis, mi volt ezen ijesztő??
Magyarázd el légyszi, mert én végignéztem, és se idegrohamot nem kaptam, se öngyilkos nem akartam lenni.
6/19 anonim válasza:
kicsit tényleg zavarbaejtő ahogy ez a pszichopata bámul. :D de nem akarok öngyilkos lenni xD
7/19 anonim válasza:
Semmi ijesztő nincs benne...nem akarok öngyi lenni,sem idegrohamot nem kaptam:D
Nem is zavart,hogy néz,úgysem látja mit csinálok:P
8/19 BlackSword válasza:
Én már egyszer egy hasonló kérdésnél végignéztam... A szemeim is megvannak, és még élek is... Kicsit unalmas a videó... Nincs benne semmi ilyesztő... A Horváth Éva egy buli után kialvatlan fejjel smink nélkül az ilyesztő, meg amikor a Dundika énekel, de ez nem...
9/19 anonim válasza:
Annál a magas hangnál megborsózott a hátam.
10/19 anonim válasza:
ebben semmi ilyeszto nem volt max a felvezetes amit irtal,amugy mitol kellene megijedni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!