Érdemes lefeküdni pár órára?
Nem tudtam hova csapjam a kérdést úgyhogy ide rakom.
Érdemes lefeküdni aludnom 3 órára?
5-kor kelek és most fejeztem be a tanulást. Van értelme lefeküdni aludni?
4 óra tanulás eléggé letépte az agyamat, de érzem ha lefekszek aludni akkor első 3 órát offolom azt pedig nem szeretném, viszont ha meg nem fekszek le aludni akkor betompul az agyam és minden vizsgát elbaszok.
Ezt hívják úgy hogy elkúrtam?
Mi az, hogy az első 3 órát offolod? :D
Megiszol 2 kávét gyorsan egymás után, csinálsz egy jó kis huzatot a szobában, ugrálsz egy kicsit, és már magadnál is vagy. Még mindig jobb, mint egyáltalán nem aludni. Csináltam párszor olyat még elsőben, annál még az 1 óra alvás is jobb.
1,5 ora egy alvasi ciklus. Tapasztalom szal 1 ora pihi utan meg hulla vagyok 1,5-nel pont jo. Felteve ha egybol mely alomba merulsz.
Tehat 1,5 ora tobhszoroseit kene aludni ha egybol bealszol.
Ha van iPhone-od ajanlom a Sleep Cycle appot, tenyleg jo csak kozben tolton kell lennie a telodnak es nem zarhatod le es nem telefonalhatsz mert leall- airplane mod ajanlott. Az agyadban a giroszkop erzekeli h hogy forgolodsz es egy feloras intervallumon belul ebreszt.
Egyebkent frissito trukkok:
- hideg zuhany
- hideg viz arcmosas es ful es nyak moge
- kv, energiaital, koffeintabletta
- tea, reggeli
- ugribugri
- egy kor a haz korul a friss levegon
- megpofozod magad xD
- repulosot szippantasz- az ajultakat ezzel ebresztik fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!