Másoknak mi köze van hozzá h én mit szeretek?
Szerintem egyáltalán nem baj... te ilyen vagy és kész.
Persze azért megvan az a tipikus kamionos kép... igénytelenség meg stb... azért az nem árt ha adsz magadra, attól függetlenül, hogy ilyen dolgokat szeretsz :)
Azokat meg tojd le, aki beszól... föleg az ilyen kis szánalmas nyávogós sp mániákusok... komolyan röhejes :D
16/L
Istenem, egy normális lány, aki ki is mer állni a stílusáért! Halleluja:) Én meg elektromos gitáron nyomulok, rám is néznek néha furán, sőt azt gondolják, hogy csak így pötyögök a hangszeren, mert a lányok nem foglalkoznak komolyan ilyennel és nem szólóznak úgy, mint a fiúk. Hát, de. Ne törődj azokkal, akik nem veszik komolyan az érdeklődésedet!
23/L
én ugyanilyen voltam :) 19 éves koromig
még most is imádom a kocsikat meg szerelni meg olajosan koszosnak lenni a kocsitól :D meg minden ilyesmi
nem baj ha ilyen vagy
én már lányosan nőiesen öltözködök, szeretem a magas sarkút, szoknyát, rózsaszint
de a régi éhem is megmaradt félig
:) ne halgass másokra
Na végre,nem egy tipikus hülye kis p.csa! Ne foglalkozz másokkal,illetve egy tanácsom van mit mondhatsz nekik: "A vélemény olyan mint a segglyuk,mindenkinek van,de senkit sem érdekel a másé!" Aztán adjon Isten egészséget,le kell sz@rni őket! :)
25/N
kemény csajszi lehetsz! :D szerintem ezzel semmi baj. biztos apud büszke rád, h nem picsogsz, ha olajos leszel, vagy ilyesmi :D
legyél olyan, ahogy jól érzed magad! ezzel senkinek sem ártasz.
Én kiskoromba is kisautókkal játszottam mert a babák meg ilyenek nem kellettek :O na de szerintem jobb is így :) nekem egyszer volt egy dömperem csak apának volt egy haverja és annak a fiának adtam, apa mondta h cserébe vesz nekem valamit amit kérek és vetettem vele yugioht :D (akkor az osztályban a fiúknál az volt a menő :D). A kamionos kép..nem vagyunk ilyen lottyatt büdös izék :D
20:22 jobbnál jobbakat írsz :D emo az ami sose leszek meg leszbi se. amúgy meg nem igazán érdekelnek úgy a lányok, se a cicafiúk meg emosok. nekem olyan kis takony, átszakadt pasi nem is kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!