Mi legyek ha nagy leszek? Szeretek rajzolni ( másoknak tetszik is amit rajzolok), jó a logikám. Beszélek magyarul, angolul, szlovákul.
Figyelt kérdés
Régebben szerettem volna pszichológus lenni, mert szeretek mások problémáival foglalkozni. De viszont kémiából, biológiából elég gyenge vagyok. Tudom már sok ilyen kérdés volt. De légyszi ötleteket. 16 / L2010. jan. 6. 22:32
2/5 A kérdező kommentje:
de milyen képző? vagyis az mi lenne? s milyen érettségi kell hozzá?
2010. jan. 6. 22:44
3/5 anonim válasza:
Legyél inkább jel vagy rag XD...én is szeretem meg jól is rajzolok én rajzból is akarok érettségizni és hát én sem tudom művészettörténész? építészmérnök?-de oda kell fizika ami hát...nem a szívem csücske vagy esetleg rajz tanár.
5/5 anonim válasza:
Ha jó a logikád, szeretsz rajzolni és nyelveket beszélsz, akkor valamilyen mérnöknek tudnálak elképzelni... De jól mondták fentebb, hogy oda fizika is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!