Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mi? A videóban Eminem bal...

Ez mi? A videóban Eminem bal karján van a lánya de valójában a jobb karján!

Figyelt kérdés

[link]

Ez a videó

[link]

és ez a rendes kép

2011. máj. 31. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy érzem közeledünk a megvilágosodáshoz, tehát nem adom fel! :D

Igen!!! Erről beszélek. Amit Te írtál is a tükrözést bizonyítja ugyanaz mint amit az ábrán mutattam. Ha megfordítod az újságot akkor az eredetileg jobb keze a túloldalról átvilágítva nézve a bal keze lesz! Erről van szó! Ugyanez volt az Eminemes képen, csak nem újságot fordítottak meg hanem tükörből kamerázták Eminemet! :D

btw tükrözésben profi vagyok, az agyam képes megfordítani bármit 3d-ben is akár nem csak 2d-ben ezáltal tudok tükrösen írni is: írok és ahogy írtad a papírt megfordítva átvilágítva lehet elolvasni ami egyébként olyan mint az általános elsős írásom, gondolom mert nem fejlődött ki az írásképem/

2011. jún. 1. 22:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor végül is megegyeztünk és te egy okos ember lehetsz! :D Csak azért gondoltam hogy Eminemes videóban nem tükör mert minek legyen az meg nem is láttam benne tükröt! :D:D Köszönöm a választ és hogy megértettél engem és megértettük egymást! :D
2011. jún. 1. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi :D

Nah de akkor megvan a tükör lényege ugye :D ugyanazt mondod Te is csak annyit kell összekapcsolni h a jelenség a tükör miatt van!

Egyébként a hagyományos fotókon szintén előfordulhat hogy tükrösek lesznek ha a film ellentétes oldalát hívják elő, tehát ha idősebb haver régi fotóján másik karján van a tetkó az ezzel magyarázható.

A klipek meg passz imádnak ilyeneket csinálni...

2011. jún. 1. 23:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát :D Akkor 100% megegyeztünk! Apukám mesélte hogy gyerek korában mikor még festették a filmeket akkor is voltak ilyen félék! :D
2011. jún. 1. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!