Ez mi? A videóban Eminem bal karján van a lánya de valójában a jobb karján!
Nem... a tükör azért tükör mert tükrösen mutatja a képet.
Tudod matekon is kellett ilyeneket rajzolni...
Ha a tükörképednek a bal orcáján van ragyája akkor neked a jobb orcádon van valójában.
Most tesztként állj fel és menj a tükör elé.
Jobb kézzel fogd meg a jobb arcfeledet.
A tükörképed pedig ugyanezt fogja csinálni csak a bal kezével...
Az a bal kezem! áááá végtagokat úgy számítjuk hogy NEKI melyik karja/lába stb.
Ha pl. szembeállsz egy emberrel és neked jobb kézre eső végtagját nézed az NEKI A BAL!
Nah ugyanez a helyzet a tükörképeddel.
Meg amúgy is nem igaz h nem rajzolatok ilyen háromszöget füzetbe aztán egy vonalat és hogy tükrözd a háromszöget és a vonal a tükör, akkor nem ugyanazt a képet kaptad hanem a tükörképét (ne egyenlő szárú háromszöget rajzolj)...
NAH megcsináltam ábrázolva, rem leesik...
De a román mindenit már! A videóban vagyis az első képen ha eminem helyére képzelem magam akkor is a BAL karján van Hailie a képen ha a helyébe képzelem magam akkor a JOBB
De ha mondjuk így ahogy monitoron nézem Eminemet és ha ő lenne itt a videóban akkor is a Bal karja lenne az amin a lánya van!
(tanultuk a tükör képet de mi fizikán)
Igen, bmeg az egyik sztem a videós kép TÜKÖRBŐL készült.
És most még egyszer nézd meg a képet amit linkeltem és leesik h ha tükörből fotózol akkor megfordul a kép és ha a tetkód a jobb kezeden van akkor a tükörképednek a bal kezén lesz...
(a csak bejelölt lábára rárajolhattam volna még egy tetkót aztán látnád h az ő bal lába az a TÜKÖRKÉPÉNEK A JOBB lába!)
Áh Istenkém... kicsit ülj le mellé és nézegesd a linkelt képet, az mindent megmagyaráz :D
Errare Humanum Est!
Tévedni emberi dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!