Milyen szép szerelmes idézeteket tudtok? (egy a barátommal közös képünk alá kéne), mert sehol nem találtam!
megszeretni valakit egy perc is elég,
de elfelejteni egy élet is kevés
-Mindenütt jó, de legjobb Veled!
-Szeretlek Téged, ahogy csak lehet, de vmit el kell mondanom, ha nem vagy velem féltelek.
-Ember vagy, olyan, mint a többi, de nekem sokkal többet érsz. Nem adnálak oda semmiért, mert szeretlek, és ez mindennél többet ér!
-Szeretlek, mert jó vagy. Szeretlek, mert hű vagy. Szeretlek, mert engeded s akarod, hogy szeresselek.
-Mióta szeretlek, minden percben rád gondolok, s hozzád megyek, ha tőled távozom.
-Aki halandó, csak halandót szerethet halhatatlanul.
-Hozzám láncolt a sors, eszmém és érzelmem, tiéd.
-Szeretlek, mert igaz vagy, mint ahogy magam élek. Szeretlek, mint ahogy szerethet hűséges, szerelmes lélek.
-Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok. Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz.
-Mikor téged látlak mindig azt gondolom, nem vagyok én ébren, csak szépet álmodom.
-Ha valakinek a hűség örömet okoz, akkor az szerelem.
-Süvít a szél és zokog, szeretni mást sosem fogok, míg az égen csillag ragyog, én mindig a tied vagyok. Egy utolsó rózsaszálig, hű maradok mindhalálig.
Remélem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!