Mi a véleményed a WS Teleshop-ról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 13:27
1/5 anonim válasza:
nekem nagyon meggyőzőek amit mondanak, és ha lenne pénzem meg is venném őket, persze tudom, h csak átverés, de olyan meggyőzőnek hangzik, és úgy mondják, mintha tényleg szükségem lenne a termékeikre.
2/5 anonim válasza:
alapból tetszik néha amit látok..de az h egymás után 2345678653213454szer elmondják ugyan azt az már nagyon idegesít sokszor :D
3/5 anonim válasza:
Eddig kb 3-4 terméküket vettük meg,mindegyik nagyon jónak bizonyult,tényleg hatásosak,nagyon jók a termékeik. Ráadásul ahhoz képest amit tudnak,jó olcsón adják őket.Szerintem nagyon jó cuccokat árusítanak,legalább is többségében,mert 1-2 gázos esetet is hallottam,de hát... (:
4/5 A kérdező kommentje:
Én megvettem ezt a Pest Reject-et rovarok miatt de szart sem ér... a TV-ben azt mondták, hogy elmenekülnek a hatására... a nagy szart! Inkább odavonza magához őket.
2011. máj. 29. 09:27
5/5 anonim válasza:
Huhha. :S Az gázos.Vissza mennék és felzabáltatnám velük a helyedben. Érdekes,amik nekünk vannak nagyon jók. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!