Miért nem fogják fel hogy nekem így kerek az egész?
Van két csodálatos barátnőm.Gimiben ismerkedtünk meg mára mind a kettőnek komolyabb párkapcsolata van, csak nekem nem.Ez szerintem zavarja őket.Nekem több párom volt mint nekik, de nem ilyen huzamosabb ideig.Leghosszabb kapcsolatom másfél éves volt.Én úgy érzem fiatal vagyok élnem kell, nem akarom még lekötni magam senki mellé, de ezt nem fogják fel.Szerintük túl komolytalan vagyok és ha megismernék valakit akkor kicsit le higgadnék.Teszem hozzá egyik barátnőm se az a bulizós típus én pedig nagyon is, nem bírok sokáig egy helyben maradni, szeretem a váratlan szituációkat,imádok ismerkedni .Sok srácot ismerek, de nem akarok tőlük semmit.Miért zavarja őket hogy nekem így teljes az életem, egyenlőre párkapcsolat nélkül? Sosem terveztem úgy előre mint ők, ez miért lenne rossz nem értem?! Vagy csak féltenek valamitől? De akkor mitől? Miért nyaggatnak folyton hogy ismerkedjek?
19L
Persze ha jön a nagy Ő nem állok ellent:)
De eddig nem jött és így is tökéletesen el vagyok.
Ha itt lenne a nagy szerelem nem tiltakoznék, de úgy érzem fiatal vagyok.Fiatalság bolondság.Szerintem nem muszáj kapcsolatban lennem, csak mert ők is abban vannak.Ha úgy érzem akkor nekem is lesz párom:)
Sokan nem értik meg, hogy van, akinek nem szükséges egy konkrét férfi a boldogságukhoz. Egy társ stabilitást, önbizalmat ad, de akiben ez amúgy is megvan, azt többre becsüli, ha a maga ura maradhat: számára csak felesleges alkalmazkodást jelent egy kapcsolat. Ők vannak kevesebben, és a párkapcsolatban kiteljesedők egyáltalán nem értik meg, hogy ők nem egy következő szintet testesítenek meg, hanem másféle lelki beállítottságot.
Nyilván nagyon is tudsz kötődni barátokhoz, családtagokhoz attól, hogy nem akarod lekötni magad, így nem mondható rád, hogy felelőtlen vagy érzelmileg éretlen lennél. Az, hogy váltogatod a partnereidet, nem azt jelenti, hogy r*banc lennél, csak manapság simán rásütnek mindenkire ilyen bélyegeket anélkül, hogy ismernék a körülményeket.. Ha nem csalod meg őket, nem kavarsz mással a hátuk mögött, akkor azzal túlszárnyaltad a "rendes", fix párkapcsolatban élő férfiak/nők jelentős részét (sajnos:S). Ha minden héten egyéjszakás kalandjaid vannak, az persze kicsit más..
Mellesleg 19 évesen még igazán nem hinném, hogy túl sok hosszú kapcsolatnak kellene a hátad mögött állnia. Te legalább bízni fogsz magadban és megállsz a saját lábadon, nem úgy váltál érett nővé, hogy közben mindig valaki másra támaszkodtál..
A barátnőidet valóban nem a rosszindulat vezérli, csak ők mások mint te. Vagy ha éppen nem is érzik jobban magukat kapcsolatban, mint függetlenül, akkor is közelebb éreznének magukhoz, ha hasonló körülmények között élnétek, hiszen akkor hasonló örömökkel és problémákkal kellene szembenéznetek.
Én úgy gondolom, ismerkedj csak nyugodtan, de csak akkor kösd le magad, ha valóban megtaláltad a megfelelő személyt! Mellette fel sem merül majd benned, hogy nélküle jobb lenne.. Viszont ha addig kényszerűen lehorgonyzol egy kapcsolatban, akkor gyűlölni fogod az egészet, felesleges macera, és később nehezebben állapodsz meg amellett a személy mellett, aki tényleg hozzád illik..
63 százalékos vagyok
"""Persze ha jön a nagy Ő nem állok ellent:) """
Ha senkivel sem gondolod komolyabban akkor honnan tudod majd hogy itt van a nagy Ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!