Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel hogy...

Miért nem fogják fel hogy nekem így kerek az egész?

Figyelt kérdés

Van két csodálatos barátnőm.Gimiben ismerkedtünk meg mára mind a kettőnek komolyabb párkapcsolata van, csak nekem nem.Ez szerintem zavarja őket.Nekem több párom volt mint nekik, de nem ilyen huzamosabb ideig.Leghosszabb kapcsolatom másfél éves volt.Én úgy érzem fiatal vagyok élnem kell, nem akarom még lekötni magam senki mellé, de ezt nem fogják fel.Szerintük túl komolytalan vagyok és ha megismernék valakit akkor kicsit le higgadnék.Teszem hozzá egyik barátnőm se az a bulizós típus én pedig nagyon is, nem bírok sokáig egy helyben maradni, szeretem a váratlan szituációkat,imádok ismerkedni .Sok srácot ismerek, de nem akarok tőlük semmit.Miért zavarja őket hogy nekem így teljes az életem, egyenlőre párkapcsolat nélkül? Sosem terveztem úgy előre mint ők, ez miért lenne rossz nem értem?! Vagy csak féltenek valamitől? De akkor mitől? Miért nyaggatnak folyton hogy ismerkedjek?

19L

2011. máj. 25. 11:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Biztos csak jót akarnak neked és ők azt gondolják, hogy úgy a jó, ahogy ők élnek. Mondd el nekik nyugodtan, higgadtan, hogy neked így tökéletes az életed, biztos meg fogják érteni.
2011. máj. 25. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell, hogy ez rosszul essen neked. Ők jól érzik így magukat,és azt akarják, hogy neked is jó legyen. De mondd el nekik, hogy neked pedig másképp jó.

Fiatal vagy, ha akarsz élj még. Ha meg jön a nagy Ő, akkor azért ne küld a fenébe. :)

Én korán megtaláltam a párom, és nekem úgy volt jó, de egyszer sem "vártam el" a barátnőimtől, hogy ők az én példámat kövessék. Kérd meg őket, hogy hagyjanak, hagy éld úgy az életed, ahogy szeretnéd. De ettől még szerintem nem akarnak neked rosszat.

2011. máj. 25. 12:04
 3/15 anonim ***** válasza:
33%

Ne izgulj nincs ebbe semmi rossz. Még fiatal vagy imádod a fiukat sokat flörtölgetsz. Ez a elrib@ncosodás vezető tökéletes út. Nem akarsz komoly kapcsolatot nem is kell. A barátaidnak van szerelmük és van kire számítani kihez hozzá bújni. És te meg tökéletes úton haladsz a szar öreglány vagyok életforma felé:))

Csak így tovább.

2011. máj. 25. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Miért kéne a kérdezőnek elviselni, hogy nyaggatják, és miért kéne hagynia, hogy a barátnői rákényszerítsék az elméletüket? A kérdező sem akarja, hogy ők szakítsanak, mert egyedül biztos jobb lenne nekik.

Ha tényleg szeretsz valakit, akkor azt akarod neki, ami SZERINTE jó, nem azt, ami SZERINTED jó. Nem akarod megmondani neki a tutit, meg hogy szerinted hogy kéne élnie. Egyszerűen elfogadod olyannak, amilyen.

Ha ez nem megy, az nem barátság.

2011. máj. 25. 12:16
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

Nem zavarja őket, csak gyerekesnek tartanak, ilyen egyszerű.

Úgy tekintenek rád, mint egy lejárt slágerre, ők már kinőttek ebből.

Legalábbis úgy gondolják.

2011. máj. 25. 12:16
 6/15 anonim ***** válasza:

nekik az a norma, neked ez.

magyarázd el nekik érthetően, hogy te egyelőre így érzed jól magad.

2011. máj. 25. 12:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért, mert ők is voltak hasonló helyzetben, tudják hogy milyen, de már azt is tudják, milyen egy komoly kapcsolatban élni, és ezt te nem tudod.

Ők úgy látják, hogy a kapcsolat sokkal jobb, és azért próbálnak rávenni, hogy neked is jobb legyen.

Egyébként meg mondd meg nekik, hogy ezzel kapcsolatban ne nyaggassanak, biztosan hajlandók lesznek rá. Csak mondd elég határozottan.

2011. máj. 25. 12:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat beszélek velük még egyszer.Bár nem hinném hogy hatással lesz rájuk.Mániájuk hogy boldogtalan vagyok, pedig kicsit sem.

Kedves A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:14!

Ha azért mert 19évesen nem kötöm le magam, hanem csak ismerkedek, bulizok stb. hatalmas ribanc lehetek csakis.Eszed sok van neked is;) Üvd.

2011. máj. 25. 12:26
 9/15 anonim ***** válasza:

tudod, ezt nem te irányítod, hogy eldöntöd nem kötöd le magad...de nem ám...:)

Egyszer jön valaki, akit nem akarsz többé elengedni, és olyat érzel iránta, akit soha senki iránt.

Ezt nem tudod időrendbe tenni, hogy még ráérek... lehet 3 év múlva, de az is lehet, hogy már holnap előtted fog állni az az ember, aki megváltoztat benned mindent!

23L

2011. máj. 25. 12:35
 10/15 anonim ***** válasza:
ill: amit
2011. máj. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!