Most ki az igazi barátja? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm 10 éves, augusztus 24-én lesz 11. Már évek óta barátok vagyunk (én is lány vagyok).
Van egy másik barátnője, aki egyben az osztálytársnője is.
Volt, amikor jobban szeretett vele játszani, mint velem. Amikor nemrég összeveszett vele, akkor meg velem játszott, de beszélni beszélt a másik lánnyal is. Akkor azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen igaz barátja. Most megint kibékültek vele. Az előbb hívtam fel, és vele megy le játszani.
Mondta már azt is, hogy nincs legjobb barátja, de azt is mondta már, hogy a másik lánnyal valamiért jobb játszani, mint velem.
Nem értem: most ki az igazi barátnője?
2011. máj. 24. 17:29
1/3 anonim válasza:
szerintem a másik lány az igazi barátnője, vagyis ő ezt hiszi, őt fontosabbnak tartja nálad, és majd évek múlva figyeld meg megfog változni ez a helyzet, amikor a másik már nem tartja olyan fontosnak és majd te leszel neki a legjobb barátnője..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike, majd megfigyelem, de mi lesz, ha megint összeveszik a másik lánnyal és azt akarja, hogy én legyek az igazi barátnője? Akkor legyek szerintetek? Köszi a választ, elég hasznos volt.
2011. máj. 24. 17:46
3/3 anonim válasza:
persze igen, ha szereted őt legyél a barátnője:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!