Létezik olyan, hogy valakinek nincsen olyan "igazi" nagyon jó barátja?
29 vagyok, és nem tudom lesz e valaha..
hát ez van. én hibám is biztos, mert "magas a mérce..talán
Köszi a válaszokat! Látom, nem vagyok egyedül...
Szerintem nálam is magas a mérce, de a barátságnál nem éppen az a lényeg, hogy elfogadjuk a másikat úgy, ahogy van? Nekem ez nem megy. Ha bármi "kilengést" tapasztalok, rögtön elmenekülök. Olyan rossz, mert persze utána hiányzik az az ember, de már visszacsinálni nem lehet...
Szerintem nagyon-nagyon kevés embernek van igazi jó barátja!
Lehet, hogy olyan sok van, akinek sok a haverja, de az ilyenek nem barátok...nem lehet rájuk számítani.
A mai "modern, rohanó" világ pedig pont a barátságok ellensége, hiszen este meló után már kinek van kedve összejönni a haverokkal? Alig várom, hogy haza essek és ha az embernek még barátnője/barátja is van, akkor vele is kell foglalkozni, így a barátokra még kevesebb az idő...és az ember egyszer már csak azt veszi észre, hogy egyedül maradt.
Szerintem az a ritka, h. vkinek van... Mármint olyan klasszikus, és már nem tizenévesek az illetők. Mert az ember párra talál, stb., és akkor már ő tölti be azt a helyet, aki a korábbi "legjobb barátnő" volt.
Félre ne érts, mindig kellenek barátok, akikkel lehet nevetni, meg kávézni/sörözni, stb, de egy idő után eltolódnak az arányok. Nekem a férjem a legjobb barátom, és jobb, mint eddig bárki volt a világon!
Köszi! Érdekes, hogy valamennyien azt írjátok, hogy nektek sincs olyan igazi jó barátotok.
Nekem is a férjem a mindenem, de néha hiányzik "valaki", egy jó barátnő, akivel minden apró kis dolgunkat meg tudjuk beszélni. Szóval jó lenne...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!