Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakinek...

Létezik olyan, hogy valakinek nincsen olyan "igazi" nagyon jó barátja?

Figyelt kérdés
Nekem volt, akire azt hittem, barátom, de folyamatosan csalódok mindenkiben. Magamra haragszom, hogy ennyire rossz emberismerő vagyok! Vagy annyira kibírhatatlan lennék és elmarom magam mellől az embereket? Szóval van olyan, aki csak 30-on túl talál igaz barátra?
2008. nov. 16. 21:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mi is jól megértjük egymást, de azért vannak "női" dolgok, amiket ő a legjobb szándéka ellenére sem ért meg, és lássuk be, én sem vagyok a legjobb beszélgetőpartner mondjuk a kocsik, vagy az elektromos kütyük terén :)) Egyébként semmi gond.

Eszembe jut pl., hogy amikor az esküvőnk volt, nem volt egyetlen olyan barátnőm, aki segített volna öltözködni, sminkelni, vagy jött volna fodrászhoz, ruhát próbálni stb. Akkor is csalódtam 1-2 barátnőnek hitt emberben... Pedig tudom, hogy én mennék ezerrel, ha ők lennének hasonló helyzetben. Van egy lány, aki - mióta összeköltözött a vőlegényével - fel sem hív. Ha én nem keresem, nem tudok róla semmit. Ezek miatt szomorkodom :((

Köszi a választ!

2008. nov. 22. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!