Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt a mondatot valaki lefordít...

Ezt a mondatot valaki lefordítaná nekem? (angolra)

Figyelt kérdés
"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem."
2011. máj. 22. 11:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az első nagyon jó, tetszik. Én ha minden jól megy, még a héten megyek. Remélem nem fog vérezni nagyon, mert akkor megint meg kell állni közbe, és nem akarok órákig ott ülni. :)
2011. máj. 24. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:

akkor végül melyik lesz? :)

jaj, remélem nem lesz gond vele :) sok sikert. esetleg ha kész lesz, nyugodtan felrakhatsz egy képet, hogy megcsodáljuk. :) eddig milyenek vannak? (tetoválás)

2011. máj. 25. 11:06
 13/17 A kérdező kommentje:
A csuklómon van egy hangjegy, meg egy violinkulcs. Ez lesz a második, szerintem szombaton megyek. Majd felrakok egy képet :)
2011. máj. 25. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
köszönöm :) tiszta izgatott lettem, pedig nem is rajtam lesz :D biztos szép lesz, szurkolok :) az eddigiekről is csinálhatnál képet, mert azok is szépek lehetnek :)
2011. máj. 26. 11:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap este megcsinálták a tetoválást, majd beszartam, másfél órán át csinálták, már nagyon fájt. De megérte. Ígértem a képeket.

[link]

[link]

2011. jún. 8. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon szép lett. :) Gratulálok, ott tényleg fájhatott, mivel elég vékony a bőr azon a részen. De büszke vagyok rád :D Tetszik. :)
2011. jún. 8. 22:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jún. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!