Ha lenne lehetőséged, hogy eltörölj valami rossz dolgot a Földről mi lenne az?
Figyelt kérdés
De csak egyetlenegyet!
És miért pont azt?
2009. márc. 14. 12:16
11/32 anonim válasza:
Az egész FÖLDet eltörölném a p*csába, mert úgy sz*r, ahogy van!!! :@
12/32 anonim válasza:
Én a gyűlöletet vagy a betegségeket tüntetném el.
Az emberek gyűlölik egymást,sajnálatos...
13/32 tade válasza:
Az emberek kozti egyenlotlenseget
14/32 anonim válasza:
A hazudozást! Igazán mondom, sokszor, (mint most is) én kerülök mások miatt bajba, és azért, mert mindenkinek mást mondd, hazudik. A hazudozást, mint eltörlést úgy értem, hogy a kibeszélés is benne legyen, tehát hogy az emberek őszinték lehessenek egymással.
15/32 anonim válasza:
a szülői szigorúságot xD mikor felesleges és hiába van a féltés xD
16/32 anonim válasza:
Az életem 2006. június 1. utáni részét. Addig minden jó volt, azóta pokol.
17/32 anonim válasza:
nem vagyok rasszista, de a cigányokat!!!
20/32 anonim válasza:
Az ellenségeskedést, háborút!
Utálom azt, hogy az emberek állandóan ellenségeskednek egymással szemben, mohóak és dicsekszenek. Ez az a dolog, ami a legjobban NEM tetszik nekem ezen a Foldon!
Miért ne élhetnénk békében, ha lehet? Isten nem azért adott nekunk egy kulon bolygót, hogy egymás ellen legyunk, hanem azért, hogy egyutt, boldogok lehessunk egymás társaságában, beteljesíthessuk álmainkat, tudjunk orulni.
A háború egy szintén felesleges dolog, amit az ellenségeskedés szult. Olyan jó lenne békében élni, országhatárok és ítéletek nélkul. Ez minden álmom, de ez nem fog teljesulni egyhamar, sajnos! :(
Princess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!