divatemo?
apáddddddddd
azt seh tood mit jelent az emo nem vok divat emo teh majaom
képzeld tudom, mi az az emo. én nem vagyok az, de vannak emo haverjaim. még csak előítéleteim sincsenek. csak sajnálom őket, mert ők normális, tanult emberek. okosak, nem csinálnak ilyen képeket, nem viselnek kockás inghez kockás kendőt, stb. stb.
jól nézel ki? kifejezetten nem. ocsmány, undorító vagy. ez az én véleményem.
a vagdosóra nem válaszoltál. talán mert igazam volt? :D ja, bocs. nem. te csak karcolgatod a kezed, és lefogadom hogy keresztben. mélyebben fájna, azt meg nem bírod.
fuuuuuuu? ez mind az intelligenciád kivetülése? ez ad képet rólad, és a véleményedről? szüleid biztos büszkék rád :D
és most vettem észre, hogy még a kezeden is van egy másik kockás darab. ami szintén eltérő kockanagyságokból áll, és a színe is másnak tűnik azon az extra minőségű fotón. :D
pedig én olyan szívesen kommunikálnék veled, de hát a kutyám is okosabb egy "fuuuuu"nál. :D
Szerintem fiú a kedves kérdező!
És olyan csúnya, hogy a kutya se játszik vele... Még ha csontot lóbálna akkor se!
De ha lány vagy, akkor kezdj el olvasni, tanulni, műveld magad!
Az IQ-d jelenleg gyök kettő környéké mozog, ez rosszabb, mint egy növény intelligencia hányadosa!
Hidd el, ez nem jó!
fiú????
kányvagyok
érted
lányyyyyyyyyyyyyyyyy vagyokkkkkkkk
nem nézel ki jól,de azt kérdezted hogy igen vagy nem??
És nemet mondtak,akkor már rohadjon meg mindenki??
Te kérdezted...Magadra vess...benne volt a pakliban hogy utálni fognak...Senki nem mondta hogy el lesznek tőled ájulva....Állítsd le magad!!
Ja egyébként az én véleményem:Nem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!