1/24 anonim válasza:
nem nézel kiH jól
tanulj már meg írni
2/24 anonim válasza:
nem tudom nem látszik a hajadtól
4/24 anonim válasza:
Fú, ne haragudj, szerintem nem. :) Nem szeretem azokat a lányokat, akik a hajukkal takarják el az arcukat, a szemüket, ráadásul az emo dolgok miatt eleve komoly önkép zavarokat olvasok ki az ilyen stílusból, úgyhogy... Nem, szerintem nem nézel ki jól, bocsi.
5/24 Fuuton válasza:
Először azt hitem, hogy egy puli van a képen, de aztán láttam, hogy tévedtem.
A kérdésedre válaszolva: nem!
És ha azt hiszed, hogy ez egy épelméjű embernek tetszik, akkor bizony nagyot tévedtél.
7/24 A kérdező kommentje:
u.h.h.g.e.c.n.e.h.h.m.e.g.h.a.l.j.a.t.ok.........................................
2011. máj. 18. 17:52
9/24 A kérdező kommentje:
nahésh
miért???
2011. máj. 18. 20:26
10/24 anonim válasza:
komolyan kérlek, ne írj már így. undorító. és szerinted ebből a képből el lehet dönteni? annyira látszik, hogy divatemo vagy.. vagdosod is magad? szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!