Csak nekem van elegem abból, hogy minden Amerikáról szól?
Figyelt kérdés
Még csak 14 vagyok, de nagyon idegesít, hogy mindenhol csak azt hallom, hogy Amerika így, Amerika úgy.. Én személy szerint utálom Amerikát, mert mindent úgy csinálnak, hogy saját magukat Istenítsék. Minden film róluk szól, hogy ők a jók, a háborús filmekben csak magukat mutatják jónak, mikor náluk sokkal jobb hadi erő is létezett például Németország vagy Oroszország. De a legjobban az idegesít, hogy a MAGYAR EMBEREK JÓ RÉSZE JOBBAN TISZTELI AMERIKÁT MINT MAGYARORSZÁGOT!2011. máj. 12. 17:04
11/12 szamóca. válasza:
jó csak érted. teszem azt nem jut eszükbe - amit kétlek - feltalálnia nemesgázas izzós cuccot. na, akkor anélkül élünk. de azon kívül rengeteg dolgot tényleg feltaláltak, ahogy mi is, úgy hogy nekik is joguk van büszkének lenni rá. bár itt nem is igazán azon van a hangsúly hogy ki mit talált fel... amerika alapvetően jól csinálta amit csinált, ezt nem vonhatod kétségbe. más kérdés hogy mennyire elítélendő a majmolásuk? de mint már írtam az nem za ő hibájuk.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igaz, nem az ő "hibájuk" mert részükről ez nem hiba, ezt direkt csinálják, szeretnék ha minden róluk szólna. Na de nagyon elkanyarodtunk a főtémától. :))
2011. máj. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!