Csak nekem van elegem abból, hogy minden Amerikáról
szól?
Figyelt kérdés
Még csak 14 vagyok, de nagyon idegesít, hogy mindenhol csak azt hallom, hogy Amerika így, Amerika úgy.. Én személy szerint utálom Amerikát, mert mindent úgy csinálnak, hogy saját magukat Istenítsék. Minden film róluk szól, hogy ők a jók, a háborús filmekben csak magukat mutatják jónak, mikor náluk sokkal jobb hadi erő is létezett például Németország vagy Oroszország. De a legjobban az idegesít, hogy a MAGYAR EMBEREK JÓ RÉSZE JOBBAN TISZTELI AMERIKÁT MINT MAGYARORSZÁGOT!
de azért az utálod amerikát kijelentéssel óvatosan, rendeteg oolyan terméket és szolgáltatást használsz nap mint nap ami nélkülük nem lenne. lehet támadni, hogy de mennyi magyar felfedező...aha, csak éppen még itt éltek semmire nem mentek vele.
ha annyira rossz lenne nem tartana ám itt.. és nyilván mindig magát mutatja jónak.. miért? láttál már olyan magyar filmet ami közölte, hogy ahhhaa, tökjo trianon, igazigaz, ezt érdemeltük mert szarok vagyunk? például.
2011. máj. 12. 17:11
2/12 anonim válasza:
14 évesen jól látod a dolgokat.
Sajnos az az igazság, hogy lassan a saját hazánkban szégyellni kell MAGYARSÁGUNKAT.
Országos szinten megy a hülyítés a dolgok elferdítése.
2011. máj. 12. 17:16
3/12 anonim válasza:
Amerika a világ egyik vezető nagyhatalma, és nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Néha egy kicsit túlzásba viszik, az önfényezést , de hát ez kezdetek óta egy ilyen nemzet. A versenyszellem az meg van bennük az biztos és van öntudatuk és tudatában vannak,hogy ők a legjobbak, még ha ez nincs is minden esetben van így. A háborús filmek, néha engem is idegesítenek, a legtöbbjük csak a propagandáról szól. Hát de ha ők csinálják, akkor ne is várjuk,hogy ők lesznek benne a negatív szereplők. Ezt el kell fogadni. De ettől függetlenül én imádom az amerikai filmeket, mert néhány kivételtől, azért ezek a legjobbak. Ami e legjobban idegesít Amerikában,hogy sokszor túljátszotta a szerepét és mióta létezik az az állam (1783.) azóta szinte minden háborúban ott volt, és ők beszélnek sokszor a háborúellenességükről. De én is / és sztem te is rengeted amerikai márkát/terméket használsz, tehát nem kell annyira gyűlölni.
2011. máj. 12. 17:25
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, van sok olyan dolog, amit nap mint nap használunk pl: izzólámpa. Na de hogyha Bródy Imre nem találja fel azt, hogy nemesgázzal kell feltölteni a belsejét lehet, hogy ma is 2 naponta cserélni kellene az izzókat! Vagy ha nem találják fel a magyarok a transzformátort akkor ma rengeteg dolog nem működne! Rengeteg alapot Mi találtunk fel, Magyarok amik nélkül sok dolog nem létezne! Sajnos erről feledkezik meg a világ.
2011. máj. 12. 17:28
5/12 szamóca. válasza:
"hogy ma is 2 naponta cserélni kellene az izzókat" ... jaa, vagy rá két hétre feltalálta volna más. akár...:D
2011. máj. 12. 17:31
6/12 A kérdező kommentje:
Hát persze...
2011. máj. 12. 17:37
7/12 A kérdező kommentje:
Meg ott van az atombomba amit a Magyarok találtak fel mégis az Amerikaiak dobtak le. (Ezért nem tudom, miért nem kapott egy olyan megszólást sem, hogy háborús bűnös, ugyanis rengeteg civilt megöltek vele)
2011. máj. 12. 17:39
8/12 szamóca. válasza:
látod? ugyanazt csinálod mint ők. fényezed a hazád. nem tudom miért lenne különb ez, csak azért mert te magyar vagy?
egyébként ami a nyugatmajmolást illeti én sem értek vele feltétlen egyet, bár én nem is feltétlen ellenzem. de ez nem amerika hibája ám. nem köteleznek minket hoyg nylajuk a seggüket, nyaljuk mi magunktól is.
2011. máj. 12. 17:40
9/12 anonim válasza:
Igen , valóban, magyarok rengeted mindent találtak fel , csak az a baj,hogy szinte semmit nem ők szabadalmaztattak elsőre , és ezért a világ nem az ő nevüket ismeri. De ezen már nem nagyon lehet változtatni , az olyan magyar "átok" ,hogy az ember már szinte tényleg azt érzi,hogy nekünk szinte semmiben se lehet szerencsénk :(
2011. máj. 12. 17:43
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, én nem azért írtam le, hogy "fényezzem" a hazám, hanem azért, mert írtad, hogy rengeteg dolgot az Amerikaiak találtak fel, én pedig elmondtam, hogy nélkülünk nem jöhettek volna létre javuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!