Mi lesz ha elbőgöm majd magam?
Figyelt kérdés
7.osztályos lány vagyok. A legjobb barátnőm és mellesleg az a fiú is, aki tetszik nekem most fog elballagni júniusban.
Mivel 7.-esek vagyunk nekünk kell csinálni s ballagási műsort, és kaptam egy hosszabb verset.
Tudom, hogy nem fogom kibírni, hogy ne bőgjem el magam, vagy legalább ne kezdjek el pityeregni.
Nagyon "ciki", ha elsírom magam?
14/L
2011. máj. 12. 14:59
2/8 anonim válasza:
sztm is az ,ha 8.-os lennél még elmenne de egy 7.estől aki a búcsúbeszédet mondja az éppen ballagoknak...az már sztm gázXD
3/8 anonim válasza:
hajjaj... hát ott mindenki előtt tényleg elég ciki. szerintem add át valaki másnak, beszélj egy tanárral
4/8 anonim válasza:
Szerintem pedig nem gáz. Miért lenne szégyen, ha egy tiniger nem tudja elrejteni az érzelmeit? Ez emberi tulajdonság, mégpedig az egyik legszebb.
6/8 anonim válasza:
kapcsolj át "gép-üzemmódba". csak a betűket olvasod, amiknek nincs értelme, semmi másra ne koncentrálj (főleg ne a szövegre és a fiúra), csak a betűkre.
7/8 anonim válasza:
jó persze felnőtt szemmel nem gáz, de azért egy iskola előtt 13-14 éveseknél gáz, aztán szerintem nem érné meg azért hogy utána piszkálják emiatt
8/8 anonim válasza:
Először is gyakorolj sokszor hangosan a tükör, vagy ha van társaságod, a barátaid előtt.
Oszt' terminátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!