Normális az, hogy annyira fáj a gyökérkezelés, hogy inkább egyből kihúzatná a fogat? (Mert nekem iszonyatosan fáj, de úgy, hogy elbőgöm magam) 22 éves vagyok.
Nekem is volt olyan, hogy kicsordult tőle a könnyem, és ráadásul maradt is benne még ideg (gyökér) tehát néha még fáj. Csak azért nem húzattam ki mert elől lévő fogam és nem akartam fog nélküli lenni, de ha hátul lenne én azt mondanám húzza ki inkább - ha annyira fáj.
Amúgy se hosszú életű a gyökér kezelt fog mert egy idő után elfeketedik mert ugye az már nem "él", csak használjuk. A vége úgyis a kihúzás, bár 22 éves vagy akkor nem tudom, ha hátul van és nagyon fáj, én kihúzatnám a fenébe.
Ha már kezelték, és most otthon fáj, akkor menj rögtön fogorvosi ügyeletre! Akkor eltömődött a járat. Kezelés közben fájhat egy tizedmásodpercig, de ha otthon fáj,akkor kitisztítják, és megszűnik a fájdalom azonnal. Ha próbatömést tett bele, kiszedi.
Gyógyszer ezen nem segít. Ha tudod, felhívhatod az orvost.
Kihúzatni butaság, még 20-30évig jó lesz. Ki tudja hány sajátod lesz akkor még?
nekem eddig kettőt kezeltek és mindegyik borzalmas volt,a másodiknál annyira, hogy inkább kihúzták.:(
De mindenképp elkell szánnom magam, sajnos:S
Nekem is gyökérkezelni kellett volna de aztmondta a fogorvos
hogy abban a stádiumában iszonyú fájdalmakon mennék át és nem lenne sok értelme és inkább huzzuk ki, kikapta és azota jol vagyok :) Szerintem jobban jársz ha mielőbb kihuzatod, én tudom milyen az...virrasztottam vele át éjszakát. Ki kell huzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!